TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Magia dragostei

Lisa Dale
Uneori magia dragostei te cuprinde atunci când te aștepți cel mai puțin... Lana Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-624-8
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Magia dragostei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Uneori magia dragostei te cuprinde atunci când te aștepți cel mai puțin...

Lana Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să călătorească și să vadă lumea. Însă când totul se năruie pe neașteptate și în viața ei se petrece o schimbare majoră, Lana apelează la singurul om pe ai cărui umeri știe că poate să lase orice povară: cel mai bun prieten, Eli Ward. Eli a fost mereu alături de Lana – prietenia lor durează de zece ani și doar o singură dată, în colegiu, au trecut granița care desparte prietenia de dragoste, într-o noapte magică, pe care nici unul din ei nu a putut să o uite.

De atunci, în pofida atracției de netăgăduit dintre ei, Lana și-a înfrânat sentimentele; acum însă ea are un secret pe care îi e teamă să îl împărtășească cuiva și care pune în pericol relația ei cu cei dragi. Pe măsură ce iarna cuprinde ținuturile din Vermont și Crăciunul se apropie, Eli și Lana primesc șansa să trăiască o aventură mai profundă decât ar fi visat vreodată... o iubire care poate dura pentru totdeauna, dacă vor ști s-o păstreze.

Autor: Lisa Dale
Traducător: Alexandru Macovescu, Ruxandra Eugenia Târcă
Data apariției: decembrie 2011
Editura: Litera
Titlu original: It happened one night
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
romance, iubire, chick-lit, romantism, Vermont, Crăciun, secret, pasiune
  • Lisa Dale Lisa Dale - Autor
    Lisa Dale a crescut într-un sătuc la nord-vest de New Jersey, apoi a urmat McDaniel College din Westminster, Maryland. A lucrat pentru scurt timp într-o editură înainte de a se întoarce la școală pentru a obține un MFA în ficțiune la...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Romantic Times Book Reviews
”O poveste de dragoste cum fiecare dintre noi și-ar dori să trăiască. Lisa Dale reușește să te cucerească la fiecare pagină și, deși ai vrea să afli deznodământul, regreți totodată că astfel ajungi la finalul unui excelent roman.”

Opinia cititorilor