TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Clubul privat

Leonie Fox
Colecții/Serii: Chic
Selectul Club privat al lui Leonie Fox ofera o imagine mai putin cunoscuta a unei lumi pline de surprize, in care, printre copii, amante, droguri si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-2189-7
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Selectul Club privat al lui Leonie Fox ofera o imagine mai putin cunoscuta a unei lumi pline de surprize, in care, printre copii, amante, droguri si competitii, isi duc viata celebritatile lumii sportive britanice.

Cu umor si ironie, Leonie Fox ne initiaza in secretele vietii mondene britanice prin povestile a patru prietene, fiecare dintre ele des­coperind un alt aspect al vietii Clubului. Marianne, o femeie superba in virsta de cincizeci de ani, vaduva traind a doua tinerete din averea lasata de sot, se lupta sa nu cada a doua oara in plasa barbatilor. Laura, sotie de jucator de golf profesionist si mama a doi copii, traieste o adevarata drama cind afla de inclinatiile sexuale ciudate ale sotului, de consumul ocazional de droguri, de amanta si de aventurile care nu sint intotdeauna lipsite de urmari. Keeley, cea mai lipsita de scrupule dintre fetele care isi traiesc viata in sclipitorul club, este o tinara, fost fotomodel, in virsta de 27 de ani, care nu se da in laturi de la nimic pentru a‑si permite in continuare ceasurile Cartier cu diamante si hainele unicat. Intretine simultan relatii cu barbati care ii acorda unele privilegii si nu se da in laturi sa fure haine de firma pentru a le vinde apoi pe eBay. Cindy, cea mai echilibrata dintre cele patru prietene, este si singura cu un sot ca la carte si o cariera de designer de interior, care ii per­mite sa se tina la distanta de viata trepidanta a clubului. Desi foarte diferite, cele patru prietene se regasesc atunci cind isi impartasesc dramele si bucu­riile pe care le ofera aceasta lume in miniatura a Clubului privat.

Autor: Leonie Fox
Traducător: Mihaela Negrilă
Data apariției: 2011
Editura: Polirom
Titlu original: Private Members
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, viaţă mondenă, Anglia, femei, sex, bârfă droguri, petreceri, extraconjugal, fotomodel, amanta, celebritate

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
"Daca dai deoparte ceasurile Cartier, diamantele si hainele de nurca, descoperi cu uimire o viermuiala intriganta, plina de hatisuri si susoteli malitioase, cu femei superbe si barbati plini de complexe: aceasta e lumea din care Leonie Fox isi aduce personajele.” 
Booklist
"Distractie, decadentism, sex, droguri, birfe, fotomodele – o stralucitoare cutie a Pandorei, pe care Leonie Fox o desarta fara complexe in Clubul ei privat.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus