TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vreau să fiu V.I.P.

Lauren Weisberger
Colecții/Serii: Chic
Lauren Weisberger este autoarea romanului Diavolul se imbraca de la Prada, carte care sta la baza filmului omonim ce va rula in Romania din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-46-0265-9
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lauren Weisberger este autoarea romanului Diavolul se imbraca de la Prada, carte care sta la baza filmului omonim ce va rula in Romania din septembrie a.c., in regia lui David Frankel, cu Meryl Streep si Anne Hathaway in rolurile principale.

O poveste irezistibila despre ce se intimpla cind o fata obisnuita se trezeste in lumea chic a New York-ului, cu fabuloasele sale petreceri, cluburi exclusiviste si staruri.
O lume fascinanta si stralucitoare care a facut deliciul a milioane de cititori se regaseste si in acest roman, a carui eroina, comparabila cu indragita Bridget Jones, renunta la slujba ei plicticoasa de functionara intr-o banca oarecare pentru a se angaja la o celebra firma de relatii publice. Dar viata petrecuta permanent in lumina reflectoarelor, in compania celebritatilor momentului, are si ea un pret – va fi oare Bette dispusa sa-l plateasca?

Autor: Lauren Weisberger
Traducător: Iulia Gorzo
Data apariției: 2006
Editura: Polirom
Titlu original: Everyone Worth Knowing
Pagini: 528
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, celebrităţi, lux, relaţii publice, reflectoare, dargoste, preţ
  • Lauren Weisberger - Autor
    Lauren Weisberger s-a nascut in 1977 in Scranton, Pennsylvania. A absolvit cursurile prestigioasei Cornell University si, dupa o perioada de calatorii in Asia si Europa, s-a stabilit in Manhattan, angajindu-se ca asistent editorial la faimoasa revista Vogue. In mai putin de un an renunta la aceasta slujba, incepe sa lucreze pentru revista americana Departures si, in acelasi timp, urmeaza cursuri de Creative Writing, apucindu-se serios de scris, printre altele...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

octombrie 2006, Coffee Break - Dan Albu
"Mie mi-a cazut cu tronc aiurita asta care trece prin niste intimplari de fabula, adica fabuloase, dupa ce renunta la slujba ei plictisitoare de functionara intr-o banca oarecare pentru a se angaja la o celebra firma de relatii publice. De aici incepe o nebunie cu petreceri de pomina, cu vedete prin cluburi in care nu intra oricine. Noi intram odata cu Bette, fata din poveste. O poveste vie spusa de Lauren Weisberger, o tinara scriitoare."
14 aprilie 2006, Cotidianul - Ioana Calen
"Croita dupa tiparul eroinei din Diavolul se imbraca de la Prada, Bette, protagonista din Vreau sa fiu V.I.P., se lasa vrajita de visul sclipicios al vietii mondene si renunta la slujba ei de functionar intr-o banca pentru unul dintre cele mai rivnite joburi intr-o companie de relatii publice. Intriga este construita dupa o reteta de succes cu care Lauren Weisberger merge de fiecare data la sigur. Se ia o fata simpla, modesta, nu foarte frumoasa, dar simpatica si de treaba, cu care majoritatea cititoarelor se vor indentifica inevitabil. Se adauga «cea mai buna prietena», cu care petrece momentele tipice perioadei post-studentesti, cu bani putini, chef de petreceri si pofta de viata. Se arunca in mijlocul junglei newyorkeze, intr-un job-cheie la una dintre cele mai prestigioase companii de PR, lipsita insa de armele necesare acestui stil de viata: sex-appeal, haine de firma, rafinament. Se urmareste evolutia eroinei, care pina la sfirsitul romanului este unsa cu toate alifiile, trecuta prin toate cluburile, petrecerile si povestile de scandal care netezesc in aceste situatii calea spre succes, si se tapeaza cu un final fericit. Se condimenteaza din plin cu umor, suspans si rasturnari de situatie si se serveste in parc, sala de asteptare de la coafor sau sezlongul preferat."
Publishers Weekly
"Lauren Weisberger a scris un roman plin de umor, care reuseste sa ridice standardul genului chic.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus