TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pe urmele lui Harry Winston

Lauren Weisberger
Colecții/Serii: Chic
Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46- 1297-0
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a carui ecranizare i-a adus actritei Meryl Streep un Glob de Aur.

Pe urmele lui Harry Winston este povestea a trei tinere prietene, Emmy, Leigh si Adriana. Emmy era cit pe ce sa primeasca inelul de logodna, dar a fost parasita de iubitul ei pentru o mai tinara instructoare de sport. Leigh e pe cale sa devina senior editor si sa se marite cu barbatul ideal. Insa cind il intilneste pe Jesse Chapman, un enfant terrible al lumii literare, Leigh incepe sa observe fisurile din viata ei, pe care o credea perfecta. Adriana e fiica superba a unui renumit fotomodel, care nu ezita sa-si foloseasca farmecele si trucurile feminine made only in Brazil pentru a seduce orice barbat ii atrage atentia. Dar in curind va implini treizeci de ani si, vorba mamei, nu poate sa amine alegerea la nesfirsit. Intr-o seara, Emmy si Adriana fac un pact: intr-un an de zile, fiecare isi va schimba radical stilul de viata. Leigh le priveste de pe margine, fara sa promita nimic, dar curind va descoperi ca si ea ar avea cite ceva de schimbat… Trei tinere extrem de diferite, trei povesti cu iubiri pierdute si lectii invatate. Vor gasi ele oare, la capatul acestor aventuri, inelul cu diamant pe care il viseaza?

Autor: Lauren Weisberger
Traducător: Luminiţa Gavrilă
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Chasing Harry Winston
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, prietenie, pact, căsnicie, relaţii, trucuri feminine, seducţie, secrete, ideal
  • Lauren Weisberger - Autor
    Lauren Weisberger s-a nascut in 1977 in Scranton, Pennsylvania. A absolvit cursurile prestigioasei Cornell University si, dupa o perioada de calatorii in Asia si Europa, s-a stabilit in Manhattan, angajindu-se ca asistent editorial la faimoasa revista Vogue. In mai putin de un an renunta la aceasta slujba, incepe sa lucreze pentru revista americana Departures si, in acelasi timp, urmeaza cursuri de Creative Writing, apucindu-se serios de scris, printre altele...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

septembrie 2009, Dilemateca - Iaromira Popovici
"Aceasta complicitate sugerata intre eroinele romanului, cititoarele lui si cele ale seriei in general e ca un cod de comunicare intr-o fratie feminina. O gasesc simpatica. Si capabila, daca nu de fiori estetici, macar de senzatiid e multumire: cind femeile sint ironic si detasate, iar la sfirsit se aleg cu ce-si doresc, de ce sa te superi?"
The Baltimore Sun
"Pe urmele lui Harry Winston este o carte amuzanta, cu un ritm frenetic si atit de inteligenta incit pina si mintile cele mai neastimparate isi vor mentine interesul pina la ultima pagina.” 
Publishers Weekly
"Autoarea bestsellerurilor Diavolul se imbraca de la Prada si Vreau sa fiu V.I.P. revine cu un roman destept, indraznet si de un umor feroce.” 

Opinia cititorilor