TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Noaptea trecută la Chateau Marmont

Lauren Weisberger
Colecții/Serii: Chic
Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1863-7
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a carui ecranizare i-a adus actritei Meryl Streep un Glob de Aur.

In cel mai recent roman al sau, Lauren Weisberger abordeaza cu subtilitate si umor teme de actualitate precum pretul succesului in societatea contemporana si efectele dezastruoase ale faimei asupra relatiilor de cuplu, descriind peripetiile amuzante prin care trece o pereche proaspat casatorita, a carei fericire incepe sa se clatine sub presiunea celebritatii capatate peste noapte. Brooke si sotul ei duc o viata vesela si multumita in New York, insa lucrurile iau o intorsatura dramatica in momentul in care cariera de muzician a lui Julian incepe sa ia avint – cei doi se vad tot mai rar din cauza plecarilor lui in turnee, se trezesc hartuiti fara incetare de paparazzi si ajung sa descopere ca intimitatea incintatoare a relatiei lor a disparut. Captivant si tulburator, romanul lui Lauren Weisberger este o poveste despre gustul amar al celebritatii.

Autor: Lauren Weisberger
Traducător: Mădălina Andrei
Data apariției: 2011
Editura: Polirom
Titlu original: Last Night at Chateau Marmont
Pagini: 468
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, cuplu, iubire, celebritate, umor, criză, fericire, preţul succesului, ecranizare, celebritate, paparazzi, intimitate
  • Lauren Weisberger - Autor
    Lauren Weisberger s-a nascut in 1977 in Scranton, Pennsylvania. A absolvit cursurile prestigioasei Cornell University si, dupa o perioada de calatorii in Asia si Europa, s-a stabilit in Manhattan, angajindu-se ca asistent editorial la faimoasa revista Vogue. In mai putin de un an renunta la aceasta slujba, incepe sa lucreze pentru revista americana Departures si, in acelasi timp, urmeaza cursuri de Creative Writing, apucindu-se serios de scris, printre altele...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
"Intr-o societate obsedata de celebritate precum cea in care traim, Lauren Weisberger ne ajuta sa descoperim nebanuitul pret al succesului.” 
Entertainment Weekly
"Iata un minunat antidot pentru dependenta de televizor. Noaptea trecuta la Chateau Marmont propune un scenariu: ce s-ar intimpla daca, fara sa vrei, ai deveni vedeta peste noapte?” 
People
"Cind toti sint atenti pe scena, putini mai au timp sa se gindeasca la ce se intimpla in spatele ei, la comedia din lumea reala. Cartea lui Lauren Weisberger este, din aceasta perspectiva, un adevarat manual de psihologie a cuplurilor.” 

Opinia cititorilor