TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Margarita cu gheaţă

Lauren Henderson
Colecții/Serii: Chic
Primul roman din seria misterelor lui Sam Jones Margarita cu gheata le-o prezinta cititoarelor pe Sam Jones, o sculptorita cu obiceiuri absolut...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0527-9
EAN-16: 978973460527
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Primul roman din seria misterelor lui Sam Jones

Margarita cu gheata le-o prezinta cititoarelor pe Sam Jones, o sculptorita cu obiceiuri absolut neortodoxe si talente de detectiv particular. Sam nu este nici pe departe o alta Bridget Jones – are un umor mult mai muscator si mai cinic, precum si o vestimentatie mai spectaculoasa, latexul fiind un material foarte apreciat de eroina. Pe cind aceasta savureaza o margarita cu gheata in barul ei favorit, i se propune sa se alature echipei care pune in scena Visul unei nopti de vara intr-o montare avangardista. Dupa o serie de farse care ameninta sa saboteze spectacolul, in subsolul teatrului este descoperit un trup neinsufletit, incident urmat de moartea regizorului artistic. Mirosind ca e vorba de o crima, Sam isi pune mintea la contributie pentru ca, daca nu rezolva enigma cit mai rapid posibil, ea ar putea fi urmatoarea victima. Romanul se citeste pe nerasuflate datorita intrigii captivante, ritmului alert si efectelor comice savuroase.

Autor: Lauren Henderson
Traducător: Ioana Jelea
Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Titlu original: Freeye My Margarita
Pagini: 472
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, roman poliţist, Sam Jones, thriller, crime, eroina sexy, sculptoriţă, umor, cinism, farse, teatru
  • Lauren Henderson - Autor
    Lauren Henderson s‑a nascut la Londra in 1966. Si‑a inceput cariera ca jurnalista in orasul natal, apoi s‑a mutat in Toscana, dedicindu‑se in intregime scrisului. A devenit cunoscuta datorita romanelor din seria misterelor lui Sam Jones: Dead White Female, Too Many Blondes, Black Rubber Dress, Freeze My Margarita, Strawberry Tattoo, Chained! si Pretty Boy, traduse in nenumarate limbi si stind la baza unor scenarii cinematografice de succes. Imbinind umorul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

septembrie 2007, Elle - Mihaela Frank
"Atentie, daca esti fana a genului, nu rata Margarita cu gheata! De ce? Pentru ca e primul roman dintr-o serie noua, cea a misterelor lui Sam Jones. (Cum care Sam Jones? Citeste cartea, draga!) Apoi, pentru ca este primul (tine-te bine) crime chicklit publicat la noi. Care va sa zica, e un produs doi in unul... Lasind gluma la o parte, povestea e foarte bine construita si cu o gramada de farse si intorsaturi (gindeste-te la Visul unei nopti de vara, cu care are cite ceva in comun). Ei, te-am facut curioasa?"
The Times
"Sam Jones este o femeie care-ti taie rasuflarea, de o incapatinare cuceritoare, cu un comportament impulsiv, o varianta cuceritoare a personajelor din literatura pentru femei a zilelor noastre.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus