TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dulce companie

Laura Restrepo
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Roman tradus in peste douazeci de tari si distins cu premiile literare Sor Juana Ines de la Cruz (1997), Prix France Culture (1998) si Premio...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-241-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Dulce companie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Roman tradus in peste douazeci de tari si distins cu premiile literare Sor Juana Ines de la Cruz (1997), Prix France Culture (1998) si Premio Arzobispo Juan de San Clemente (2003)

Cand o reportera la o revista de mondenitati este trimisa sa investigheze aparitia miraculoasa a unui inger intr-unul dintre cele mai sarace cartiere ale Bogotei, nimeni nu se asteapta ca povestea sa contina vreun sambure de adevar. Nici seful acesteia, si cu atat mai putin ea insasi, o natura rationala si sceptica. Mai ales ca ingerul locuieste intr-o casa din cartierul Galileea, are o mama si un frate, si nevoi ca toti oamenii. Dar cand acesta se dovedeste a fi de o frumusete neomeneasca, o adevarata enigma pentru toti cei din jur, pe care ii fascineaza cu privirea sa hipnotica si lumina pe care o iradiaza, lucrurile se complica. Convertit peste noapte intr-un soi de entitate protectoare a locului, ingerul cu o mie de nume si nici unul pare sa sufere de o maladie stranie, pe care psihiatrii o numesc epilepsie, iar credinciosii din cartierul Galileea sfintenie. Pe masura ce investigatia jurnalistica avanseaza, ies la iveala tot mai multe secrete dar incepe si o superba poveste de dragoste. Unde se afla adevarul, cine este misteriosul inger care vindeca bolile trupului si ale sufletului si este oare posibila iubirea dintre o faptura celesta si una omeneasca?

Autor: Laura Restrepo
Traducător: Cornelia Rădulescu
Data apariției: 2008
Titlu original: Dulce companía
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură columbiană, Bogota, iubire, dragoste, îngeri
  • Laura Restrepo Laura Restrepo - Autor
    Scriitoarea columbiana Laura Restrepo s-a nascut la Bogota in 1950. Dupa studiile de literatura si filozofie si un masterat de stiinte politice, renunta la cariera universitara pentru a se implica in politica; traieste in Spania si Argentina, unde se alatura miscarii...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Gabriel García Marquez
"Scriitura Laurei Restrepo se remarca printr-un umor pe alocuri ironic, care ii tempereaza tendinta catre melodramatism si care face din lectura romanelor sale o adevarata placere." 
"Cu un stil care aminteste de proza lui Llosa si de dialogurile spumoase din romanele lui Saramago, Laura Restrepo jongleaza gratios cu mai multe fire narative, lirismul sau bine temperat facand ca si momentele dramatice ale cartii sa para dureros de frumoase." (Criticas)
Alvaro Mutis
"Cartea este scrisa in stilul impecabil al marilor romane ale lumii." 

Opinia cititorilor