TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vizionare

Lars Saabye Christensen
În Oslo-ul anilor ’90, într‑o toamnă prelungită în vară indiană, Will, un tânăr scenarist plin de idei, dar...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8543-89-5
Dimensiuni: 16,5x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Vizionare

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Oslo-ul anilor ’90, într‑o toamnă prelungită în vară indiană, Will, un tânăr scenarist plin de idei, dar neapreciat de producători, trăieşte de patru ani împreună cu iubita lui, Cathrin, art director într‑o agenţie de publicitate.

Pentru a scăpa de plictiseala care începe să‑i bântuie, Cathrin iniţiază un joc erotic primejdios: cu pretextul că vor să-şi cumpere o locuinţă, vizitează case şi apartamente, în care, ascunzându-se de ochii agenţilor imobiliari, reînvie pasiunea primilor ani. 

Totul pare să se rezolve, Will semnează un contract – e drept, pentru filme interzise minorilor, dar dispariţia lui Cathrin dă totul peste cap, calmul transformându-de într-un thriller.

Autor: Lars Saabye Christensen
Traducător: Sanda Tomescu Baciu
Data apariției: 2014
Editura: Univers
Titlu original: Visning
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură novegiană, literatură contemporană, roman, thriller, suspans, mister
  • Sanda Tomescu Baciu - Traducător
    Sanda Tomescu Baciu este prof. univ. dr., sefa Catedrei de limbi si literaturi scandinave din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca; „Candidata Philologiae” a Universitatii din Oslo si licentiata a Universitatii „Babes-Bolyai”. A infiintat sectia de limba si literatura norvegiana a Universitatii „Babes-Bolyai” in 1991. A fost aleasa in doua legislaturi consecutive membra a International Ibsen Committee. In...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Recenzii

Iulia Avram Iulia Avram Vizionare Un cuplu din Oslo, anii ’90 (dar, până la urmă, atemporal și ageografic), inventează un nou joc cu care să-și ostoiască plictiseala. Dar oare e de ajuns? Ar fi fost vreodată? Romanul înainteză cu pas rapid, își dă personajele peste cap, conversația laconică adâncește și mai mult diferențele dintre ei, iar, până la final, multe-multe lucruri rămân fără răspuns sau vreo intenție de a le lămuri. Cititorii lui Christensen spun despre dânsul că scrie pe potriva noii generații. Iar dacă acesta este adevărul... Ce mi-a plăcut: Referințele la cultura pop și atenția lui Will la detalii. Ce nu mi-a plăcut:...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor