TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Născută din fum și os (Vol.1) EP-LAT-NDFIOV-16-N-001
Născută din fum și os (Vol.1)
Vezi
galerie

Născută din fum și os (Vol.1)

de Laini Taylor

Titlu apărut în colecția EpicWave la Epica Publishing

Id: #244528

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pe întreg pământul, urme negre de mâini, imprimate cu foc, apar pe mai multe porți. Sunt ale unor creaturi străine, înaripate, care s-au strecurat în această lume printr-o despicătură din cer.

Într-o dugheană veche și întunecată, proviziile de dinți omenești ale unui diavol au scăzut periculos.

Iar pe străduțele întortocheate, întunecate și misterioase ale Pragăi, o tânără elevă de la Liceul de Artă e pe cale să fie prinsă într-un crâncen război coborât din altă lume.

Ea este Karou. Își umple caietele de schițe cu portrete de monștri, care poate că sunt sau nu sunt adevărați. Obișnuiește să dispară în mod misterios pentru a îndeplini unele „comisioane”; vorbește multe limbi – nu toate omenești, iar părul ei, de un albastru aprins, chiar așa îi crește. Oare cine este ea? Întrebarea aceasta nu-i dă pace, dar este pe cale să afle răspunsul.

Când unul dintre străini – frumosul Akiva, chinuit de amintiri întunecate – dă cu ochii de ea, pe o alee din Marrakech (Maroc), rezultatul este sânge și explozie de lumină astrală, secrete dezvăluite și o dragoste cum numai în stele poate fi scrisă, ale cărei rădăcini sunt adânc împlântate într-un trecut nemilos și dureros. Va ajunge oare Karou să regrete c-a aflat adevărul despre ea însăși?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laini Taylor

Traducător: Cristina Jinga

Data apariției: mai 2016

Titlu original: Daughter of Smoke and Bone

ISBN: 978-606-8754-12-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20,3 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epica Publishing

 

Opinii editoriale

„Imposibil de lăsat din mână până la final.”

Entertainment Weekly

„Aveți în față o poveste despre descoperirea adevăratei identități, scrisă cu mult fler, dar și cu o notă de umor… [Este] bine spusă și foarte atent temporizată, stârnind întrebări surprinzătoare despre noțiuni ca încredere, trădare, apartenență și așteptări.”

The Los Angeles Times

„Rareori o serie debutează atât de atrăgător.”

Kirkus

„Laini Taylor a creat lumi noi, epoci și creaturi cu asemenea minuțiozitate și măiestrie, încât toate sunt veridice. Cititorii vor aștepta cu mare interes continuarea acestei povești complexe, captivante.”

Booklist
Laini Taylor
Laini Taylor
Autor

Laini Taylor (1971) este una dintre cele mai importante autoare de literatură fa...

vezi autor