TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jurnalele lui Stefan (Vol. 3) Nesațul

L. J. Smith
Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-374-8
Dimensiuni: 10,5x17,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Jurnalele lui Stefan (Vol. 3) Nesațul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.

După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei fiinţe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dispară în haosul marelui oraş. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui.

Căci Damon are planuri mari pentru fraţii-vampiri Salvatore fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzaţie la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit să se răzbune.

Autor: L. J. Smith
Traducător: Adrian Deliu
Data apariției: iulie 2011
Editura: Leda
Titlu original: Stefan’s Diaries III: The Craving
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru tineri, ecranizare, vampiri, poveste de dragoste, triunghi amoros, suspans
  • L.J. Smith L. J. Smith - Autor
    L.J. Smith este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii – The Forbidden Game, Dark Visions şi The Secret Circle (apărut şi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus