TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Invocarea

Kelley Armstrong
Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală. Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că: Brusc, începe să...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-102-283-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Revelația Revelația Kelley Armstrong

Invocarea

MAI MULTE DESPRE CARTE

Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală. Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că: Brusc, începe să vadă oameni morţi. Este închisă într-un sanatoriu pentru adolescenţi cu tulburări mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare.


Numele meu este Chloe Saunders şi viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel ca până acum. Tot ce voiam era să îmi fac prieteni, să cunosc băieţi şi să continui să fiu o adolescentă obişnuită. Dar nici măcar nu mai ştiu ce înseamnă asta. Totul a început în ziua în care am văzut prima mea stafie − şi stafia m-a văzut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni şi nu vor să mă lase în pace. Şi, ca şi cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit închisă în Sanatoriul Lyle, ,,un loc special” pentru adolescenţii cu probleme psihice. Şi totuşi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Să nu mai spuneţi nimănui, dar eu cred că şi cei închişi aici cu mine sunt mai mult decât se arată la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei? Iar cea care trebuie să descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu, înainte ca tainele − şi scheletele − sale să revină ca să mă bântuie.

Autor: Kelley Armstrong
Traducător: Cristina Jinga
Data apariției: iunie 2010
Editura: Leda
Titlu original: Darkest Powers I: The Summoning
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
roman, fantasy, fantome, morți, sanatoriu, mister, suspans, aventuri, puteri supranaturale

Opinii Editoriale

Melissa Marr
„Veţi aştepta cu disperare urmarea.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus