TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Se poartă nunţile

Katie Fforde
Colecții/Serii: Chic
Katie Fforde este una dintre cele mai apreciate scriitoare de romane de dragoste in Marea Britanie, iar Se poarta nuntile, roman publicat in 2008, a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1613-8
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Katie Fforde este una dintre cele mai apreciate scriitoare de romane de dragoste in Marea Britanie, iar Se poarta nuntile, roman publicat in 2008, a figurat pe lista celor mai bine vindute zece carti ale anului din Sunday Times. Cit despre eroina cartii, Sarah Stratford, in ciuda faptului ca este o organizatoare de nunti infricosator de profesionista si severa, vom spune, totusi, ca nu are dreptate... nici o femeie nu uraste nuntile chiar intr-atit!

Desi de ocupa cu planificarea de nunti, Sarah Stratford, protagonista romanului Se poarta nuntile (cel mai recent roman al autoarei Katie Fforde), ascunde un secret care nu este tocmai de invidiat, si anume faptul ca ea nu crede in dragoste. Cel putin, nu in ceea ce o priveste. Totusi, in ploaia de confetti purtata de briza unei zile fericite de iunie, la finele unei nunti incheiate cu succes. Sarah accepta sa se mai ocupe de inca doua astfel de evenimente – planificate in aceeasi zi, peste numai doua luni si in vreme ce una dintre mirese, o personalitate mondena, e numai lapte si miere, cea de-a doua, propria sora a lui Sarah, ii face zile fripte cu planurile sale spectaculoase, intemeiate insa pe un buget cam subred. Dar pe masura ce trece timpul si ziua cea mare se apropie, toata lumea pare sa fi aflat ca, in jocul casniciei, rabdarea e cea mai mare virtute. Si cine stie, poate ca in goanna organizarii, chiar si o planificatoare de nunti isi gaseste ragaz sa mediteze un pic la rostul iubirii.

Autor: Katie Fforde
Traducător: Delia Ungureanu
Data apariției: 2010
Editura: Polirom
Titlu original: Wedding Season
Pagini: 536
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, iubire, căsătorie, ceremonie de nuntă, organizare de nunţi, scepticism, speranță, monden
  • Katie Fforde - Autor
    Katie Fforde s-a nascut in 1952, in Marea Britanie, este fondatoare a programului Katie Fforde Bursary, menit sa ofere o sansa scriitorilor care inca nu s-au bucurat de semnarea unui contract de publicare pentru cartile lor; a facut parte dintre membrii faimoasei Romantic Novelists Association pentru mai multi ani, iar de curind a fost aleasa in functia de conducere a acestei organizatii. Din 1995 pina in prezent a publicat 16 romane de dragoste, foarte apreciate...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Sunday Express
"Un roman despre prietenie, in mod special, si despre relatiile dintre oameni, oportune uneori, alteori marcate de egoism si lipsa de incredere, insa tratate cu intelegerea si umorul unic de care da dovada intotdeauna Katie Fforde.”  

Opinia cititorilor