TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Relicva magică. Stăpânul tuturor dorinţelor

Judith Merkle Riley
Este anul 1556, in Paris, capitala unei tari in pragul unui razboi civil. Astrologul reginei Caterina de Medici, profetul Nostradamus, a prezis un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-092-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Relicva magică. Stăpânul tuturor dorinţelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Este anul 1556, in Paris, capitala unei tari in pragul unui razboi civil. Astrologul reginei Caterina de Medici, profetul Nostradamus, a prezis un secret groaznic: pentru a scapa de amanta sotului ei, regina incearca sa obtina Capul Nemuritor al lui Menander, Stapinul Tuturor Dorintelor. Planurile ii sunt amenintate de o tanara poeta curajoasa, Sibille Artaud de la Roque, care a intrat in posesia lui Menander si este ispitita sa-si indeplineasca mai intai propriile-i dorinte. Insa Nostradamus stie ca o panza de paianjen tesuta din intrigi funeste se raspandeste asupra tuturor celor care isi dezvaluie dorintele in fata acestui obiect blestemat. Romanul este bine construit, cu o naratiune care te tine in tensiune. Sunt combinate cu entuziasm istoria cu fantezia, romantismul cu supranaturalul, istetimea cu umorul.

Data apariției: aprilie 2007
Editura: Allfa
Pagini: 584
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
beletristică, aventuri, thriller

Opinii Editoriale

Kirkus Reviews
"Nostradamus, o regina necrutatoare si o tanara poeta se regasesc in lupta pentru propriile existente in acest amalgam naucitor de istorie, romantism si ocultism". 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus