TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Stăpânul inelelor (3 volume)

J.R.R. Tolkien
Frăţia Inelului (vol. I) – Lui Frodo, un hobbit din Comitat, i se încredinţează importanta misiune de a distruge Inelul Suprem al...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Frăția inelului
Cele două turnuri
Întoarcerea regelui
ISBN: 978-973-54-0268-6
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Stăpânul inelelor (3 volume)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Frăţia Inelului (vol. I) – Lui Frodo, un hobbit din Comitat, i se încredinţează importanta misiune de a distruge Inelul Suprem al Puterii în Muntele de Foc, pentru a scăpa Pământul de Mijloc de ameninţarea maleficului Sauron. Împreună cu cei opt prieteni ai săi care alcătuiesc Frăţia Inelului, hobbitul porneşte la drum cu puţine speranţe că îşi va împlini misia, căci primejdiile nu întârzie să apară.

Cele două turnuri (vol. II) – Frăţia Inelului s-a destrămat, după ce a trecut prin mari primejdii, s-a luptat cu fiinţele întunericului şi ale adâncului şi a dat piept cu stihiile dezlănţuite ale naturii. Întâi a pierit Gandalf, în Minele Moriei. Apoi Boromir cade răpus de orci. Legolas, Gimli și Aragon pornesc în căutarea lui Merry și Pippin, răpiţi de oştenii lui Sauron. Cât despre Frodo şi Sam, credincioşi misiei lor, hotărăsc să plece singuri în căutarea Muntelui de Foc. Dar o fiinţă ciudată se târâie în urma lor printre dealurile duşmănoase ce mărginesc cumplitul Mordor.

Întoarcerea regelui (vol. III) – Nicicând Pământul de Mijloc n-a văzut o bătălie mai cumplită. În Războiul Inelului, Sauron îşi aruncă în luptă cele mai hidoase făpturi şi cele mai distrugătoare maşinării, iar Prinţii Apusului primesc un ajutor neaşteptat din adâncuri. Dar soarta războiului şi a lumii stă în cumpănă, atâta vreme cât Frodo încă se află pe drumul spre Muntele de Foc, în care a fost făurit Inelul Puterii. Iar peste acest munte veghează neîncetat Sauron, în vreme ce sângeroşii săi războinici împresoară armia oamenilor.

Autor: J.R.R. Tolkien
Traducător: Ion Horea, Irina Horea
Data apariției: aprilie 2010
Editura: RAO
Titlu original: The Lord of the Rings
Pagini: 1664
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fantasy, hobbiți, Sauron, Gandalf, elfi, pitici, magie, forțe ale răului, prietenie, iubire, aventuri, luptă
 • Ion Horea
  Traducător
  J.R.R. Tolkien J.R.R. Tolkien - Autor
  John Ronald Reuel Tolkien s-a născut la 3 ianuarie 1892. Întruneşte toate caracteristicile unui scriitor împlinit: tiraje mari, un public numeros şi un stil propriu. Sunday Telegraph îi elogiază imaginaţia, The Observer îi admiră arta de a...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • J.R.R. Tolkien
  Autor
  Ion Horea - Traducător
  Ion Horea s-a nascut la 10 mai 1929, in comuna Petea de Campie, judetul Mures; parintii, Ioan si Ana, tarani. A debutat in Almanahul literar din Cluj, nr. 1, decembrie 1949, cu Balada insamintarii griului de toamna.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Sunday Times
„Cititorii se împart în două categorii - cei care au citit "Stăpânul Inelelor" şi cei care urmează să o facă.”
New Statesman
„O poveste admirabil spusă, plină de culoare, de acţiune şi, mai ales, de măreţie.”

Opinia cititorilor