TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Crucea Nilului. Fiicele furtunilor

Jordi Sierra I Fabra
Joa isi cauta in continuare parintii, incercand sa ia cumva legatura cu ei si refuzand sa accepte tacerea. In cele din urma, un telefon din partea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-135-563-4
EAN-16: 978973135563
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Al cincilea cristal. Fiicele furtunilor Al cincilea cristal. Fiicele furtunilor Jordi Sierra I Fabra
Vol. III
Enigma Maya. Fiicele furtunilor Enigma Maya. Fiicele furtunilor Jordi Sierra I Fabra
Vol. I

Crucea Nilului. Fiicele furtunilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Joa isi cauta in continuare parintii, incercand sa ia cumva legatura cu ei si refuzand sa accepte tacerea. In cele din urma, un telefon din partea lui Gonzalo Nieto, profesor si prieten al tatalui sau, si el un arheolog faimos, o trimite pe o noua pista, tocmai in Egipt.

Insa Gonzalo Nieto nu mai apuca sa ajunga la intalnirea pe care urma s-o aiba cu Joa la Cairo. E asasinat cu cateva ore mai devreme. Din acest moment, Joa trebuie sa se implice, intr-o cursa contra cronometru, in rezolvarea unei serii de enigme, toate pornind de la o hieroglifa egipteana. Dar pe tot parcursul drumului, este urmarita de o secta de fanatici dispusi la orice pentru a proteja secretul pe care il pastreaza. La finele lui noiembrie 1971, au avut loc numeroase furtuni in diverse puncte ale planetei. Desi extraordinar de puternice, acestea au trecut neobservate. Oamenii le-au considerat simple fenomene locale, provocate de schimbarile climatice care de ani buni devastau tarile din Lumea a Treia, in ciuda mobilizarii unor ample operatiuni umanitare pentru ajutorarea celor afectati. Totusi, de aceasta data nu era vorba despre asa ceva. Fenomene locale, intr-adevar, risipite pe toate continentele, in America Latina, India, Africa... Dar in niciun caz simple. Cincizeci si doua de copile au aparut pe Pamant din valtoarea acelor furtuni si, in mod miraculos, toate au supravietuit.

Peste ani, prezenta lor a fost asociata unor fenomene supranaturale, iar in anumite cercuri s-a raspandit zvonul ca fusesera adoptate de oamenii saraci care le gasisera si ca fiecare avea un talent deosebit... Au fost numite "Fiicele furtunilor". Tot atunci a inceput si confruntarea dintre paznici, protectorii lor, si judecatori- trimisi sa le distruga.

Autor: Jordi Sierra I Fabra
Traducător: Monica Got
Data apariției: 2010
Editura: Corint
Titlu original: Las hijas de las tormentas: La cruz del Nilo
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ficţiune, fantastic, supranatural, hobby, romane

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus