TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Atâtea începuturi

Jon McGregor
Colecții/Serii: Maeștrii Leda
Personajul principal, David Carter, este fascinat încă din copilarie de „prezenţa fizică a istoriei”, dedicându-şi viaţa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-100-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Atâtea începuturi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Personajul principal, David Carter, este fascinat încă din copilarie de „prezenţa fizică a istoriei”, dedicându-şi viaţa arhivelor, muncii de conservare şi arborilor genealogici, visând să deţină într-o zi propriul muzeu. După ce descoperă accidental că era adoptat şi că întreaga sa existenţă fusese clădită în jurul unui neadevăr, David rămâne cu un gust amar, chinuit de sentimentul trădării şi de obsesia de a-şi găsi mama naturală.

McGregor uimeşte prin stilul elegant, simţul uimitor al detaliilor şi descrierile pline de lirism. Atâtea începuturi este o carte fermecătoare, de atmosferă, o frumoasă poveste despre visuri, iubire, dezamăgire şi alegerile care ne conduc viaţa.

Autor: Jon McGregor
Traducător: Lavinia Vasile
Data apariției: 2008
Editura: Leda
Titlu original: So Many Ways to Begin
Pagini: 408
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, roman, istorie, arhive, genealogie, identitate, adopție
  • Jon McGregor Jon McGregor - Autor
    Jon McGregor este un scriitor britanic, autor de romane și proză scurtă, laureat al premiului IMPAC Dublin și nominalizat la Man Booker Prize.  S-a născut în 1976 în Insulele Bermude și a crescut în Norfolk, Marea Britanie. A studiat...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

London Times
„Atâtea începuturi este un omagiu adus oamenilor simpli şi lucrurilor obişnuite, acelor realităţi ale vieţilor nostre ce raman deseori nerostite.” 

Opinia cititorilor