TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ultima scrisoare de dragoste

Jojo Moyes
Aflată în căutarea unui subiect inedit și emoționant, ziarista Ellie Haworth găsește în arhiva ziarului la care lucrează o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-862-4
Dimensiuni: 10,8x17,8 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

Ultima scrisoare de dragoste

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aflată în căutarea unui subiect inedit și emoționant, ziarista Ellie Haworth găsește în arhiva ziarului la care lucrează o scrisoare datând din anul 1960, scrisă de un bărbat care-i cere iubitei să-şi părăsească soţul. Astfel, Ellie se vede prinsă în hăţişurile unei poveşti de dragoste din trecut – iar impactul asupra ei este cu atât mai puternic cu cât și ea însăşi are o legătură cu un bărbat însurat.

În 1960, Jennifer Stirling se trezeşte în spital, unde a ajuns în urma unui accident de maşină. Nu-şi poate aminti nimic: nici de soţ, nici de prieteni, nici cine era. La înapoierea acasă, descoperă o scrisoare de dragoste şi începe să-şi amintească de iubitul ei, pentru care fusese dispusă să rişte totul. Povestea din trecut a lui Jennifer și cea actuală a lui Ellie, ambele implicând o dragoste pătimașă şi interzisă, se împletesc într-o dramă de mare intensitate emoţională, în care scrisorile de dragoste readuc la viață o iubire care sfidează timpul.

Data apariției: mai 2012
Editura: Litera
Titlu original: The last letter from your lover
Pagini: 510
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ziaristă, iubire, familie, soți, adulter, accident, amnezie, scrisoare

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus