TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Când inima dictează

Johanna Lindsay
Colecții/Serii: Iubiri de poveste
Alana Farmer este o orfană crescută în civilizata Londră de către unchiul și totodată tutorele ei excentric și înstărit, Matthew...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-686-029-1
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback

Cand inima dicteaza

MAI MULTE DESPRE CARTE

Alana Farmer este o orfană crescută în civilizata Londră de către unchiul și totodată tutorele ei excentric și înstărit, Matthew Farmer, pe care ea îl numește Tătic. Alana se bucură de același privilegii ca orice fată de viță nobilă, la care se adaugă și educația potrivită unei regine. În ziua când împlinește 18 ani, în vreme ce se pregătea pentru intrarea în societate, Alana află șocantul secret al originii sale. Poate fi oare adevărat? E într-adevăr prințesa pierdută a Lubiniei? Unchiul ei îi dezvăluie faptul că, deși a ajutat mulți orfani și a făcut mult bine la viața lui, nu este totuși bărbatul pe care-l crede ea, ci un fost asasin plătit care fusese tocmit cu mulți ani în urmă să o ucidă pe succesoarea la tronul Lubiniei, adică pe ea. El îi spune că este nevoită să se întoarcă în țara natală pentru a încerca evitarea unui război civil. Așa că Alana renunță la viața ei de până atunci pentru a se aventura într-o lume despre care știe foarte puține lucruri, într-o țară pe care o consideră primitivă, populată de barbari.

Autor: Johanna Lindsay
Traducător: Oana-Cristina Butta
Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Titlu original: When Passion Rules
Pagini: 306
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură, proză, roman, dragoste, romantism, aventură
  • Johanna Lindsay - Autor
    Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vandute. Cartile ei au fost traduse in mai mult de 12 limbi si figureaza intotdeauna pe lista de bestselleruri din "New York Times".
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor