TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ecouri de dincolo de moarte

Johan Theorin
Colecții/Serii: Fiction Connection
Best First Mystery Novel, 2007 CWA John Creasey/New Blood Dagger Award, 2009 A dispărut un băieţel din insula suedeză Öland. S-a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-456-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Ecouri de dincolo de moarte

MAI MULTE DESPRE CARTE

Best First Mystery Novel, 2007

CWA John Creasey/New Blood Dagger Award, 2009

A dispărut un băieţel din insula suedeză Öland. S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă. Mama lui, Julia Davidsson, şi familia l-au căutat peste tot. Nu au mai găsit nici cea mai mică urmă. Acum, tatăl Juliei a primit un pachet prin poştă. În el, învelită cu grijă, se află una dintre sandalele lui Jens – cu care băieţelul era încălţat în acea ultimă dimineaţă din viaţa lui.

De douăzeci de ani, Julia trăieşte o suferinţă paralizantă. Nu are de ales: trebuie să se întoarcă pe insula pe care spera că a lăsat-o în urmă pentru totdeauna şi să-şi revadă tatăl care a refuzat mereu să creadă că Jens e mort.

Cei doi încep să pună cap la cap frânturi din trecut, să caute indicii, să discute cu locuitorii insulei despre acea zi, trezind la viaţă suspiciuni de mult adormite şi făcând o legătură şocantă cu un notoriu caz de crimă din istoria Ölandului.

Autor: Johan Theorin
Traducător: Bogdan Perdivară
Data apariției: 2011
Editura: Trei
Titlu original: Skumtimmen
Pagini: 400
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
thriller nordic, roman poliţist, Suedia
  • Bogdan Perdivară Bogdan Perdivară - Traducător
    S-a născut în Botoşani. A terminat un liceu pedagogic şi Facultatea de Filosofie la Iaşi. Este poet şi lucrează ca jurnalist la un cotidian central. Cu primul său volum a câştigat marele premiu "Ion Vinea" şi premiul pentru debut "M. Eminescu"...
    AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus