TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Torturaţi-l pe artist

Joey Goebel
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Joey Goebel e considerat in lumea literara noul Chuck Palahniuk, iar romanul lui Torturati-l pe artist a castigat Kentucky Literary Award (2004), a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-132-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Torturaţi-l pe artist

MAI MULTE DESPRE CARTE

Joey Goebel e considerat in lumea literara noul Chuck Palahniuk, iar romanul lui Torturati-l pe artist a castigat Kentucky Literary Award (2004), a fost nominalizat la Dylan Thomas Prize (2006) si a fost tradus pana in prezent in peste cincisprezece tari.

"Am gasit un barbat care ne dadea speranta. I-am legat mainile si picioarele cu bucati de funii blonde si brunete. L-am torturat pe artist. L-am torturat bine. Si i-am vandut suferinta la Hollywood."
Intr-o America in pana de capodopere, desprinsa parca din filmele lui Tarantino, arta e o marfa pe taraba divertismentului. Salvarea vine din partea lui Vincent Spinetti, cel mai stralucitor elev al Academiei Noua Renastere, o pepiniera de talente care cultiva geniul in solul fertil al suferintei. Pentru a crea, tanarului i se orchestreaza cu cinism o intreaga simfonie a durerii (moartea celor dragi, dependenta de droguri, boala, depresia, pierderea iubirii), iar povestea vietii lui e adunata in paginile -- profetice? -- ale unui roman-avertisment: daca viitorul va arata intocmai ca lumea vazuta de Goebel?

Autor: Joey Goebel
Traducător: Irina Horea
Data apariției: 2007
Titlu original: Torture the Artist
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, literatură americană, suferință, creație, America, roman, droguri, moarte, iubire
  • Joey Goebel Joey Goebel - Autor
    Joey Goebel e o figură emblematică a contraculturii contemporane, fiind considerat în lumea literară noul Chuck Palahniuk. S-a născut în 1980 în Henderson, Kentucky, şi şi-a făcut studiile de literatură engleză la Brescia University,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

"Torturati-l pe artist e o poveste surprinzatoare, amuzanta si provocatoare. Joey Goebel stie sa-si seduca cititorii." (Library Journal)
"Joey Goebel este copilul-minune al literaturii americane contemporane." (Ed McClanahan)
"Asemenea lui Bret Easton Ellis, Joey Goebel se ia cu zetgeist-ul la tranta." (Pages Magazine)

Opinia cititorilor