TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fără îndurare (2 Vol.)

Joe Abercrombie
Colecții/Serii: Nautilus
Secrete străvechi ies la iveală, bătălii sângeroase aduc victorii și înfrângeri. Adversarii neînduplecaţi au parte de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-409-2
EAN-16: 9786065794092
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Fără îndurare (2 Vol.)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Secrete străvechi ies la iveală, bătălii sângeroase aduc victorii și înfrângeri. Adversarii neînduplecaţi au parte de iertare, dar numai după ce sunt trataţi fără îndurare.

Cum să aperi un oraș înconjurat de dușmani și înţesat de trădători, când nu ai încredere în aliaţi, iar înaintașii au dispărut fără urmă? Iată situaţia-limită cu care se confruntă Glokta.

Bayaz, primul dintre Magi, conduce o ceată de aventurieri într-o misiune periculoasă, prin ruinele trecutului. Cea mai vânată femeie din Sud, cel mai temut bărbat din Nord și cel mai egoist băiat din Uniune fac o alianţă ucigătoare. Și poate că au chiar o șansă de a salva omenirea.

Autor: Joe Abercrombie
Traducător: Ruxandra Toma
Data apariției: martie 2013
Editura: Nemira
Titlu original: Before They Are Hanged
Pagini: 888
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
SF&F, mister, suspans, aventuri, trecut, război, luptă, victorie, magie, sword & sorcery,
  • Joe Abercrombie Joe Abercrombie - Autor
    Joe Abercrombie este un scriitor britanic de fantasy și editor de film. S-a născut în Lancaster, Anglia. Studiile și le-a făcut la Royal Grammar School și Manchester University, unde a urmat cursurile de psihologie. Este autorul trilogiei Prima...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Jeff VanderMeer
"Nimeni nu scrie un fantasy mai dur decât Joe Abercrombie, iar a doua carte a trilogiei Prima lege o confirmă. Personajele sale sunt însetate de glorie, iar cititorul simte că și el ia parte la acţiune. Îndrăzneţ și captivant, acest al doilea roman demonstrează că Abercrombie se îndreaptă spre un statut de superstar."
SFF World
"Fără îndurare este urmarea excelentă a volumului Tăișul sabiei, opera unui autor care scrie o literatură fantasy incitantă, pentru cititorii dornici și să se delecteze, și să fie provocaţi."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus