TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mântuitorul

Jo Nesbø
Este o noapte friguroasă de decembrie şi oamenii s-au adunat să asculte un concert de colinde al Armatei Salvării. Deodată se aude o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786066092401
Dimensiuni: 12,5x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Mântuitorul Mântuitorul Jo Nesbø

Mântuitorul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Este o noapte friguroasă de decembrie şi oamenii s-au adunat să asculte un concert de colinde al Armatei Salvării. Deodată se aude o împuşcătură şi unul dintre corişti se prăbuşeşte mort. Detectivul Hole şi echipa sa sunt chemaţi să investigheze crima, dar ei au puţine elemente de la care să pornească - nu există nici un suspect, nici o armă a crimei şi nici un mobil. Dar, când asasinul îşi dă seama că a împuşcat pe altcineva, Hole realizează că problemele lui de-abia de acum încep.

Autor: Jo Nesbø
Traducător: Laura Monica Cibotariu
Data apariției: octombrie 2012
Editura: RAO
Titlu original: Frelseren
Pagini: 544
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
thriller, detectivi, crimă, investigație, roman, beletristică
  • Jo Nesbo Jo Nesbø - Autor
    Jo Nesbø este muzician, compozitor, economist şi scriitor. Primul său thriller ce îl are ca protagonist pe Harry Hole a fost publicat în Norvegia în 1997 şi a fost un succes fulminant câştigând premiul Glass Key pentru cel mai...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Caz complicat rezolvat de Harry Hole - Stelian Ţurlea - zf.ro
"Asasinul, un croat care şi-a câştigat supranumele de „Micul Mântuitor” în timpul războiului cu sârbii, află că a împuşcat pe cine nu trebuie şi porneşte să-şi ducă la capăt misiunea, care ar trebui să fie ultima din activitatea sa de asasin plătit."
Mali spasitelj - Elena Potocean - bookblog.ro
"Mântuitorul lui Jo Nesbøeste portretul durerii existențiale. Un tablou ale cărui trăsături scot în relief faptul că diferența dintre erou și personaj negativ este mai degrabă o chestiune de nuanță, generată de împrejurări."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus