TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mistici, hoți și nebuni

Jerome Rothenberg
Prin această traducere, marele Jerome Rothenberg se întoarce acasă, căci două dintre cele mai importante figuri care l-au inspirat vin de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93347-5-1
EAN-16: 9786069334751
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Mistici, hoți și nebuni

MAI MULTE DESPRE CARTE

Prin această traducere, marele Jerome Rothenberg se întoarce acasă, căci două dintre cele mai importante figuri care l-au inspirat vin de la  noi: Tristan Tzara și Mircea Eliade. În Statele Unite, Rothenberg este cunoscut drept un performance magus, explorator al muzicii-mit și antologator care a făcut să se întrepătrundă cântecele rituale străvechi cu năzuințele avangardiste într-o pânză neasemuită a aspirației umane către mister și frumusețe. În România, el este fiul rătăcitor.

Autor: Jerome Rothenberg
Traducător: Christian Tănăsescu, Raluca Tănăsescu
Data apariției: mai 2013
Titlu original: -
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
performance, poezie experimentală, poezie contemporană

Opinii Editoriale

Charles Bernstein
"Semnificația spiritului revigorant al lui Jerome Rothenberg se arată din ce în ce mai însemnată an de an... El este cel mai important poet «scris cu cratimă»: critic-antropolog-redactor-antologator-performer-profesor-traducător; el aduce fiecăruia dintre aceste calificative o exuberanță de neînfrânat și o insistență inovatoare care poate transforma orice stare de lucruri preexistentă."

Opinia cititorilor