TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Super-tare la pat

Jennifer Weiner
Colecții/Serii: Chic
Cartile lui Jennifer Weiner s‑au vindut in peste 9 mi­lioane de exemplare, in 36 de tari. Eroina romanului Super-tare la pat, Cannie Shapiro,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1378-6
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartile lui Jennifer Weiner s‑au vindut in peste 9 mi­lioane de exemplare, in 36 de tari.

Eroina romanului Super-tare la pat, Cannie Shapiro, este reporter la Philadelphia Examiner. Vreme de doua­zeci si opt de ani lucrurile par sa-i fi mers bine – desigur, au existat si probleme cu noua orientare sexuala a mamei si cu tatal absent din vietile lor in urma divor­tului, dar Cannie are prieteni cu care se intelege minunat, pe Nifkin, terrierul ei, si o slujba intere­santa. A cazut la pace chiar si cu kilogramele in plus. Asta pina cind deschide paginile unei reviste pentru femei cu larga audienta si descopera titlul „Cum sa iubesti o femeie corpolenta”, fix deasupra numelui fostului ei iubit. Si da, despre ea e vorba, despre viata ei sexuala si aspectul supraponderal. Distrusa si umilita, Cannie ia o hotarire plina de curaj. Intr‑o calatorie de la Philadelphia la Hollywood si inapoi, protagonista isi pune in ordine viata, trecutul, pier­derile suferite si reuseste sa‑si dea seama cine este si cine poate deveni. Desigur, cu ajutorul umorului si al stilului plin de neprevazut al autoarei, care ne ofera o comedie ce se citeste cu sufletul la gura.

Autor: Jennifer Weiner
Traducător: Ruxandra Constantinescu
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Good in Bed
Pagini: 544
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
iteratură americană, relații, sexualitate, feminism, identitate, călătorie, umor, siluetă
  • Jennifer Weiner - Autor
    Jennifer Weiner s‑a nascut in 1970, la o baza militara din Louisiana, dar a crescut in Connecticut. A absolvit Universitatea Princeton si a lucrat ca jurnalist in Kentucky si Philadelphia inainte de publicarea primului ei roman, Good in Bed (Super-tare la pat, 2001). Au urmat In Her Shoes (Eu si sora mea mai mare,2002, ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLane in rolurile principale), Little Earthquakes (2004), Good Night Nobody (2005),...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Miami Herald
"O poveste plina de verva, incintatoare, nonconformista!” 
Cosmopolitan
"Extraordinar de amuzanta si surprinzator de emotionanta... o poveste cu adevarat originala.” 
Glamour
"Super-tare la pat este o comedie desavirsita, despre o femeie ambitioasa care isi depaseste obsesiile cu mincarea, silueta, familia si descopera un tip dragut... Un roman inteligent, scris cu mare eleganta.” 
Newsday
"Un scris liber, curajos, cu o distributie mereu crescinda de personaje trasnite. Jennifer Weiner isi trimite eroina sa treaca prin cercurile iadului, dar o inarmeaza cu tot umor din lume.” 

Opinia cititorilor