TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Anumite fete

Jennifer Weiner
Colecții/Serii: Chic
Anumite fete este continuarea romanului Super-tare la pat, doua bestselleruri internationale semnate Jennifer Weiner, una dintre cele mai celebre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1452-3
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Anumite fete este continuarea romanului Super-tare la pat, doua bestselleruri internationale semnate Jennifer Weiner, una dintre cele mai celebre autoare ale colectiei CHIC.

Anumite fete (Certain Girls, 2008)este continuarea romanului Super‑tare la pat, avind‑o ca eroina pe Cannie Shapiro, jurnalista de succes. La treisprezece ani de la intimplarile din Super‑tare la pat, protago­nista este acum mama, preocuparile sale sint fiica adolescenta si rebela, pe nume Joy, cariera scriitori­ceasca, relatia cu sotul ei, medicul Peter Krushelevansky, mincarea organica si, mai nou, cursurile de yoga. Viata ei pare sa se fi inscris intr‑un circuit minunat de previzibil, cu toata linistea la care rivnise si, de asemenea, tandretea si iubirea unei familii. Dar, din clipa in care Joy devine interesata de secretele de mult ingropate ale familiei, trecutul revine cu putere in viata lor de familie, supunind‑o pe Cannie la noi incercari si pe fiica ei la efortul de a intelege viata cu mai multa maturitate si umor decit pina atunci. Peste toate, Jennifer Weiner isi pune amprenta ei inconfunda­bila: frumusetea te ajuta sa scapi basma curata din orice situatie, natura umana e dificila si capricioasa, se cere in permanenta studiata si criticata, insa cu toate acestea sursele de umor sint nelipsite, iar bunul‑simt si obser­­vatiile patrunzatoare transforma romanul intr‑o lectura incintatoare.

Autor: Jennifer Weiner
Traducător: Alina Popescu
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Certain Girls
Pagini: 504
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, adolescență, familie, secrete, continuare, Super-tare la pat, măncare organică, yoga, maturitate, umor
  • Jennifer Weiner - Autor
    Jennifer Weiner s‑a nascut in 1970, la o baza militara din Louisiana, dar a crescut in Connecticut. A absolvit Universitatea Princeton si a lucrat ca jurnalist in Kentucky si Philadelphia inainte de publicarea primului ei roman, Good in Bed (Super-tare la pat, 2001). Au urmat In Her Shoes (Eu si sora mea mai mare,2002, ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLane in rolurile principale), Little Earthquakes (2004), Good Night Nobody (2005),...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
"Teribil de amuzanta! Jennifer Weiner continua in forta, cu observatiile ei patrunzatoare si spirituale la adresa naturii umane.” 
Kirkus Reviews
"Plin de caldura si umor, romanul Anumite fete este o examinare impresionanta a momentelor tragice si comice, totodata, care marcheaza relatia dintre mame si fiice, observind in profunzime dinamica unei familii aflate intr-o permanenta nevoie de a afla si a spune adevarul.” 
Elle
"Anumite fete descrie, cu subtilitate si umor, calatoria unei fiice prin furiile adolescentei, catre intelegerea familiei si a naturii adevarului, catre acceptare si iubire.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus