TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vise întunecate. Dexter (Vol. 1)

Jeff Lindsay
Colecții/Serii: Seria Crime Masters
Dexter Morgan este unul dintre cele mai fascinante personaje create vreodată: primul criminal în serie care te face să-i ții pumnii în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93510-8-6
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dexter Morgan este unul dintre cele mai fascinante personaje create vreodată: primul criminal în serie care te face să-i ții pumnii în orice împrejurare. Prin romanele care-l au drept erou pe Dexter, Jeff Lindsay a reușit să răstoarne așteptările oricărui cititorâ.

Faceţi cunoştinţă cu Dexter Morgan, un tânăr chipeş şi amabil cu toată lumea. În plus, el este un foarte priceput specialist în analizarea petelor de sânge, angajat la poliţia din Miami. 
Dexter mai are însă şi o pasiune ascunsă: e criminal în serie. Dar, spre deosebire de cei pe care-i vânează colegii săi, Dexter îşi alege victimele după un cod aparte: fiecare dintre cei pe care îi omoară este el însuşi un ucigaş odios.

Cele două feţe ale personalităţii lui Dexter Morgan se împacă de minune până în ziua în care lumea sa e dată peste cap de o serie de crime bizare, iar nopţile încep să îi fie bântuite de vise întunecate... 

Autor: Jeff Lindsay
Traducător: Ona Frantz
Data apariției: februarie 2014
Editura: Paladin
Titlu original: Darkly Dreaming Dexter
Pagini: 278
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
criminal în serie, poliție, crime, ecranizare

Opinia cititorilor