TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Scris pe trup

Jeanette Winterson
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Cartile scriitoarei britanice Jeanette Winterson sunt publicate in peste treizeci si cinci de tari. Un roman frumos ca o scrisoare de dragoste, in...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-216-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback
Alte volume:
Scris pe trup Scris pe trup Jeanette Winterson

Scris pe trup

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartile scriitoarei britanice Jeanette Winterson sunt publicate in peste treizeci si cinci de tari.

Un roman frumos ca o scrisoare de dragoste, in care protagonistii se cauta, se gasesc intr-o noapte ploioasa, se iubesc nebuneste si in cele din urma ratacesc iremediabil drumul unul spre celalalt. Pe ea o cheamã Louise. Are par prerafaelit si pielea alba ca laptele. Dar persoana pe care o iubeste si care-i asterne pe hartie povestea n-are nici nume, nici chip, nici sex. In fond dragostea nu cunoaste astfel de ingradiri. E, asa cum descopera protagonistii, un drog care se consuma febril, cu disperare, si care lasa urme vizibile si invizibile scrise pe trup.

Autor: Jeanette Winterson
Traducător: Vali Florescu
Data apariției: 2008
Titlu original: Written on the Body
Pagini: 232
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, chick-lit, poveste de dragoste, homosexualitate, erotism

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Scris pe trup Dragă cititorule de sex masculin, vreau să-ți împărtășesc un secret: cartea pe care o vezi este cea mai frumoasă scrisoare de dragoste pe care o vei citi vreodată. Este ideală ca și cadou, este perfectă dacă vrei să te inspiri când vrei să-i vorbești și nu te ajută cuvintele. Este nemaipomenită, dacă vrei să-i înțelegi, să-i asculți, să-i simți, să-i trăiești trupul. Ah, dragă cititorule, nu e delectare, nu e înfruptare, nu e poezie, e drum încins, fierbinte, aprig. Să-i trăiești corpul, să-i inhalezi cartilagiile, să te pierzi în adânciturile porilor, să-i cânți în oase, să...
Vezi mai mult

Opinii Editoriale

"Jeanette Winterson este cea mai valoroasa tanara voce literara din ultimii douazeci de ani." (Gore Vidal)
"Poveste de dragoste si meditatie filozofica, Scris pe trup tese laolalta sensibilitatea cu ironia, pasiunea cu eruditia." (The New York Times Book Review)
"Scris pe trup descrie dragostea cu precizia si daruirea unui cartograf care descopera un teritoriu necunoscut." (Harper's Bazaar)
"Winterson e considerata pe drept cuvant un stilist indragostit de limba engleza... In paginile acestui roman cuvintele canta." (The Evening Standard)

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus