TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Clubul soţiilor nr. 2

Jane Moore
Colecții/Serii: Chic
Pentru cei ce doresc o carte usor de parcurs, care nu duce lipsa de ritmul, umorul si metrosexua­litatea caracteristice serialului de succes...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0905-5
EAN-16: 978973460905
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru cei ce doresc o carte usor de parcurs, care nu duce lipsa de ritmul, umorul si metrosexua­litatea caracteristice serialului de succes Totul despre sex, Jane Moore le ofera Clubul sotiilor nr. 2.

Este vorba de un grup de doamne care se intimpla sa nu fie prima alegere a barbatilor cu care s‑au casatorit. Casniciile ante­rioare ale sotilor le tulbura vietile, iar Clubul devine un loc unde aceste neveste second‑hand se intilnesc si isi aerisesc frustrarile si temerile, incercind sa gaseasca solutii pentru diverse pro­bleme create de precursoarele lor sau, mai precis, de barbatii care inca intretin o relatie cu ele – de la una de prietenie, pina la o obsesie ce frizeaza patologicul, cum e cazul unui vaduv. Impreuna, Julia, Fiona, Susan si Alison, cea mai recenta membra, care faciliteaza si intrarea citito­rului in acest grup, trebuie sa faca fata unei lumi de avo­cati cu intentii necurate (specializati in divorturi), de birfe infioratoare si de „foste‑sotii” decise sa distruga viata conjugala a fericitelor „actuale‑sotii”.

Jurnalista de succes, Jane Moore este autoarea a cinci romane, toate devenite bestselleruri inter­nationale!

Autor: Jane Moore
Traducător: Ines Hristea
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: The Second Wives Club
Pagini: 496
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, femei, bărbaţi, căsnicie, divorţ, grup de doamne, avocaţi de divorţuri, bârfe, foste-soţii
  • Jane Moore - Autor
    Jane Moore s‑a nascut in 1962 la Oxford. Isi incepe cariera sub auspicii favorabile: in 1984 lucreaza part‑time la revista People, iar la virsta de 23 de ani ajunge redactor la The Sun. Scrie pentru The Sun, unde are propria rubrica, si pentru The Sunday Times, lucreaza in televiziune si la radio, gazduind emi­siuni cu profil monden. Autoare a cinci romane, toate devenite bestselleruri inter­nationale: Fourplay (2001), The Ex Files (2003) dot.homme...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Glamour
"O carte tratind relatiile amoroase cu un cinism hilar, ce ii va unge la suflet pe toti aceia care au pierdut vreodata la jocul dragostei. O metoda de vindecat inimi ranite la fel de eficienta ca o papusa voodoo.” 
Elle
"O lectura obligatorie pentru cei interesati de misterele eternului feminin.” 

Opinia cititorilor