TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Casa de pe plajă

Jane Green
Colecții/Serii: Chic
Jane Green, autoarea romanului A doua sansa, ajunge din nou in topul bestsellerurilor recomandate de New York Times, cu noul ei roman Casa de pe...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1480-6
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Jane Green, autoarea romanului A doua sansa, ajunge din nou in topul bestsellerurilor recomandate de New York Times, cu noul ei roman Casa de pe plaja – o poveste plina de caldura, plasata intr-un spatiu aparte, fermecator, lipsit de rutina si stresul aglomerarii urbane, cu personaje interesante care incearca cu orice pret sa-si indeplineasca visurile... si chiar reusesc. 

In Casa de pe plaja, Jane Green continua traditia impletirii mai multor povesti, care se intilnesc si-si afla finalul in locuinta din Nantucket a excentricei vaduve Nan. Aflind ca risca sa-si piarda casa, ultimul lucru ramas de la sotul ei si vestigiu al unei lumi cindva pline de bucurie si antren, Nan hotaraste sa inchirieze camere pe perioada verii.

Casa de pe plaja devine astfel locul care-i aduce laolalta pe Daniel, bintuit de esecul propriei casnicii si de un secret bine pazit, pe Daff, o mama divortata incercind sa gaseasca o cale de comunicare cu fiica rebela, si pe Michael, fiul lui Nan, prins fara voie intr-o relatie cu sefa sa casatorita, Jordana. Aici, in casa insufletita de caldura si umorul lui Nan, oaspetii sai redescopera prietenia, bucuria si promisiunea unui nou inceput. Autoarea exploreaza cu finete parcursul launtric al personajelor, zbaterile, indoielile si revelatiile lor, la capatul carora cititorul insusi regaseste speranta si increderea in frumusetea vietii.

Autor: Jane Green
Traducător: Mihaela Doagă
Data apariției: 2010
Editura: Polirom
Titlu original: The Beach House
Pagini: 396
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, poveşti împletite, văduvă excentrică, secrete, căsnicie, eşec, prietenie, umor, speranţă
  • Jane Green - Autor
    Jane Green n-a fost o studenta stralucita, dupa cum ea insasi marturiseste. A descoperit scrisul imediat dupa absolvire, a lucrat ca jurnalista pentru diverse ziare nationale si reviste din Londra, iar ocazional a facut PR pentru film, televiziune si tot felul de cele­britati. La douazeci si sapte de ani s-a hotarit sa plece de la Daily Express si sa scrie povestea adeva­rata a unei femei singure intr-o metropola. Trei luni mai tirziu, Straight Talking...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

InStyle
"Casa de pe plaja este pur si simplu un festin – Jane Green este regina chicklit-ului.” 

Opinia cititorilor