TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

A doua şansă

Jane Green
Colecții/Serii: Chic
Jane Green este autoarea romanelor Babyville, Jemima J. si Eu si soacra-mea, aparute tot in colectia „CHIC” de la Polirom. Impreuna cu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1377-9
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Jane Green este autoarea romanelor Babyville, Jemima J. si Eu si soacra-mea, aparute tot in colectia „CHIC” de la Polirom. Impreuna cu Helen Fielding, Jane Green a creat fenomenul chick-lit.

In A doua sansa, Jane Green imbina cu maiestrie patru povesti de viata tulburatoare, analizind cu virtuozitatea unui fin psiholog succesele si esecurile personajelor sale, atit in plan personal, cit si profesional. Moartea tragica a lui Tom Fitzgerald, un englez stabilit in Statele Unite impreuna cu familia, ii stringe din nou laolalta, dupa douazeci de ani, pe cei patru prieteni ai sai din timpul scolii – Holly, Olivia, Paul si Saffron –, facindu-i sa-si dea seama brusc de fragilitatea existentei umane si sa-si reevalueze propria viata. Contabilizindu-si implinirile si dezamagirile, cei patru descopera ca viata lor e o mare deziluzie – Holly s-a transformat intr-o matroana de suburbie, Olivia e parasita de prietenul ei chiar in momentul in care afla ca e insarcinata, Paul si sotia sa nu reusesc sa aiba copii in ciuda tuturor tratamentelor de fertilitate, iar Saffron se lupta cu problemele pe care i le face alcoolul. In cele din urma cu totii decid sa faca schimbari radicale si sa-si acorde o a doua sansa la fericire.

Autor: Jane Green
Traducător: Ioana Mihaela Cârstea
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Second Chance
Pagini: 456
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, prietenie, eșec personal, viață profesională, rememorare, fericire, deziluzie
  • Jane Green - Autor
    Jane Green n-a fost o studenta stralucita, dupa cum ea insasi marturiseste. A descoperit scrisul imediat dupa absolvire, a lucrat ca jurnalista pentru diverse ziare nationale si reviste din Londra, iar ocazional a facut PR pentru film, televiziune si tot felul de cele­britati. La douazeci si sapte de ani s-a hotarit sa plece de la Daily Express si sa scrie povestea adeva­rata a unei femei singure intr-o metropola. Trei luni mai tirziu, Straight Talking...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Heat
"A doua sansa este o carte plina de caldura, umor si sfaturi intelepte, exact cum te-ai astepta de la o regina a literaturii CHIC.” 
Entertainment Weekly
"Numerosii fani ai lui Jane Green vor savura intrigile ei istete.” 
Booklist
"Populat cu personaje fermecatoare si amuzante care au devenit o marca inregistrata, noul roman al lui Jane Green va va cuceri cu siguranta.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus