TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ti-am plătit-o!

Jane Fallon
Colecții/Serii: Chic
Autoarea romanului Cum sa scap de Matthew revine cu un nou chick-lit de succes: un sot, o nevasta si o amanta… si un plan absolut fantastic de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1529-2
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Autoarea romanului Cum sa scap de Matthew revine cu un nou chick-lit de succes: un sot, o nevasta si o amanta… si un plan absolut fantastic de razbunare!

Pornind de la triunghiul clasic, un sot, o nevasta si o amanta, intriga romanului dezvolta un plan absolut uluitor de razbunare. James, sotul, este medic veterinar, cu un cabinet la Londra si unul la tara, avind astfel acoperirea perfecta sa duca o viata dubla. Si, desi nu avea nici pe departe asemenea intentii,  exact asa s-a intimplat. Are o sotie si un copil in minunata capitala si o amanta draguta intr-un orasel mic din imprejurimi si este… nespus de multumit. Insa cind cele doua afla intimplator una de cealalta, incercati sa va imaginati urmarea. Mai ales ca sint la fel de suparate si decid sa-si uneasca fortele!

Autor: Jane Fallon
Traducător: Ines Hristea
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Got You Back
Pagini: 456
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
iteratură engleză, căsătorie, înșelare, răzbunare, viaţă dublă
  • Jane Fallon - Autor
    Jane Fallon s-a născut în 1960, a urmat cursurile Universităţii din Londra şi este o bine-cunoscută producătoare britanică de televiziune, realizatoare a unor programe foarte îndrăgite, precum This Life, Teachers, 20 Things to Do before You’re 30 şi celebrul serial EastEnders. Romanul ei de debut Getting Rid of Matthew (Cum să scap de Matthew; Polirom, 2008) a fost publicat în anul 2007 la editura Penguin, a devenit în scurt...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Elle
"Ti-am platit-o! este un roman savuros si imprevizibil, o carte minunata.” 
In Style
"Jane Fallon ne propune o cu totul noua dimensiune a literaturii chick, o intriga ingenioasa si, desigur, umor necrutator.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus