TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lumea vazută de Bob

James Bowen
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom. Junior
În Lumea vazută de Bob, James Bowen continua povestea aventurilor sale alături de motanul Bob pe străzile Londrei. Fie că e vînzător...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-6178-7
Dimensiuni: 13x22 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Lumea vazută de Bob, James Bowen continua povestea aventurilor sale alături de motanul Bob pe străzile Londrei. Fie că e vînzător al revistei The Big Issue, fie că se întoarce la vechea sa îndeletnicire, aceea de cîntăreț ambulant în Covent Garden, James este însoțit pretutindeni de motanul roșcat, care nu doar îl ajută să își refacă viața, ci îl și salvează – la propriu – din situații periculoase. Încetul cu încetul, omul și motanul din stația de metrou Angel și din Covent Garden devin un fel de celebrități locale, apar în ziare, se întîlnesc cu primarul Londrei sau cu Paul McCartney, dar viața lor rămîne în continuare grea, apăsătoare și plină de riscuri. Legatura strînsă dintre cei doi, toanele și temerile fiecăruia dintre ei, primejdiile prin care trec, dar și turnura radicală pe care o ia destinul lor după întîlnirea cu o agentă literară sînt relatate cînd cu duioșie, cînd cu un umor cuceritor, iar istoria acestei prietenii a devenit o sursă de inspirație pentru nenumărați cititori din întreaga lume.

Autor: James Bowen
Traducător: Ana Maria Man
Data apariției: iulie 2016
Editura: Polirom
Titlu original: The World According to Bob
Pagini: 248
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
motan, Londra, aventură
  • James Bowen - Autor
    James Bowen s-a nascut in 1979, in Surrey, iar in prezent traieste in Londra, unde face street performing. In copilarie, dupa divortul parintilor, se muta pentru mai multi ani in Australia. Revine in Marea Britanie in 1997, insa curind ajunge sa traiasca pe strazi. In incercarea de a se desprinde de realitatea debusolanta, devine dependent de heroina. Va intra apoi, in 2007, intr-un program guvernamental de ajutorare a dependentilor de droguri. In aceeasi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Evening Standard
„Iata și a două ieșire în scenă a unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști din nordul Londrei... Această continuare, mult așteptată de public, reia povestea din locul unde s-a întrerupt în Un motan pe nume Bob, dezvăluindu-ne ce s-a mai întîmplat cu inedita pereche după primul său succes.”
Kirkus Reviews
„O poveste simplă și emoționantă despre o tovărășie de durată, întemeiată pe încredere și respect reciproc... care va deveni cu siguranță un nou bestseller.”
Publishers Weekly
 „Amestecul inteligent și bine echilibrat de umor și duioșie face din Bowen un povestitor fermecător, așa că nu-i deloc de mirare că această pereche a atras atît de mulți fani, și pe Facebook, și în viață reală. Bowen a reușit să creeze o continuare extraordinară a unei povești uluitoare, aflată abia la început.”

Opinia cititorilor