TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Împreună pentru totdeauna TR-JAR-MPREPT-15-N-001
Vezi
galerie

Împreună pentru totdeauna

de J.A. Redmerski

Titlu apărut în colecția Eroscop la Trei

Id: #212328

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În mult aşteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn şi Andrew îşi urmează pasiunea pentru muzică şi trăiesc la maximum fiecare clipă, aşa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viaţa, relaţia lor e pusă la grea încercare. În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâre curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite.  Un bun prilej pentru ei să redescopere pasiunea, spiritul de aventură şi o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.

Cu cinci luni în urmă, Camryn şi Andrew, amândoi luptându-se cu probleme în viaţa personală, se întâlnesc într-un autobuz Greyhound. Între ei se înfiripă o poveste de dragoste, demonstrând că, atunci când doi oameni sunt meniţi să fie împreună, destinul va găsi o cale ca lucrul acesta să se întâmple.

În noua carte a lui J. A. Redmerski, vom vedea dacă relaţia dintre Camryn şi Andrew e îndeajuns de puternică pentru a face faţă obstacolelor de tot felul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: J.A. Redmerski

Traducător: Shauki Al-Gareeb

Data apariției: iulie 2015

Titlu original: The Edge of Always

ISBN: 978-606-719-380-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: aventură, iubire, pasiune