TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Împreună pentru totdeauna

J.A. Redmerski
Colecții/Serii: Eroscop
În mult aşteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn şi Andrew îşi urmează pasiunea pentru muzică şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-719-380-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Niciodată împreună? Niciodată împreună? J.A. Redmerski

Împreună pentru totdeauna

MAI MULTE DESPRE CARTE

În mult aşteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn şi Andrew îşi urmează pasiunea pentru muzică şi trăiesc la maximum fiecare clipă, aşa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viaţa, relaţia lor e pusă la grea încercare. În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâre curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite.  Un bun prilej pentru ei să redescopere pasiunea, spiritul de aventură şi o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.

Cu cinci luni în urmă, Camryn şi Andrew, amândoi luptându-se cu probleme în viaţa personală, se întâlnesc într-un autobuz Greyhound. Între ei se înfiripă o poveste de dragoste, demonstrând că, atunci când doi oameni sunt meniţi să fie împreună, destinul va găsi o cale ca lucrul acesta să se întâmple.

În noua carte a lui J. A. Redmerski, vom vedea dacă relaţia dintre Camryn şi Andrew e îndeajuns de puternică pentru a face faţă obstacolelor de tot felul.

Autor: J.A. Redmerski
Traducător: Shauki Al-Gareeb
Data apariției: iulie 2015
Editura: Trei
Titlu original: The Edge of Always
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman de dragoste, aventuri, beletristică, pasiune, relaţie

Opinia cititorilor