TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nunţi de vis LI-HKP-NUNIDV-13-N-001
Nunţi de vis
Vezi
galerie

Nunţi de vis

Titlu apărut în colecția Povești adevărate la Litera

Id: #232227

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Întâmplări reale despre magia pe care iubirea o aduce în viața ta
 

Descriere produs

Aventura căutării rochiei de mireasă perfecte se sfârșește cu găsirea unui nou mire. Un diagnostic greșit de cancer devine pentru o tânără prilejul să afle că a făcut cea mai bună alegere în dragoste. Căsătoria unui cuplu de pensionari arată că iubirea nu are vârstă, iar cei care spun că ea este doar pentru cei tineri și că apare doar o dată în viață se înșală. Să completezi cercul dragostei cu un inel este singura cale să înțelegi cu adevărat încântarea pe care ți-o oferă aceasta.

 

57 de întâmplări adevărate despre magia care face doi oa­meni să ramână împreună până când moartea îi va despărți. Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme că să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre.

 

Colecția Poveșți adevărate îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

extinde
 

Detalii produs

Ediţie îngrijită de: Helen Kay Polaski

Traducător: Laura Frunză, Mihaela Alexandrescu

Data apariției: august 2013

Titlu original: A Cup of Comfort for Weddings: Something Old Something New

ISBN: 978-606-686-366-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, căsătorie, iubire, fericire, cuplu