TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Uneori, sub clar de lună

Heather Davis
Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-436-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse.

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă. Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete. Ce poate fi mai rău de-atât? Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.


Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea. Austin reuşeşte să se strecoare la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, Shelby realizează că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată. Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină.

Data apariției: mai 2012
Editura: Leda
Titlu original: Never Cry Werewolf II: Sometimes by Moonlight
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
roman, fantasy, vampiri, dragoste, şcoală, vârcolac
  • Heather Davis Heather Davis - Autor
    "La prima vedere, nu sunt o persoană care să-şi petreacă mult timp în aer liber. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, am umblat deseori prin pădure, inclusive în perioada în care am lucrat ca maestru-bucătar în Alaska...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor