TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Nu ţi-am promis niciodată o grădină de trandafiri

Hannah Green
Rareori întâlneşti o carte care să combine o profundă înţelegere a oamenilor şi un talent literar remarcabil. O asemenea carte...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-707-059-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Nu ţi-am promis niciodată o grădină de trandafiri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Rareori întâlneşti o carte care să combine o profundă înţelegere a oamenilor şi un talent literar remarcabil. O asemenea carte rară este Nu ţi-am promis niciodată o grădină de trandafiri.
Tânăra Deborah trăieşte în propria ei lume aparte, un loc strălucitor cu zei luminoşi, zeiţe şi pajişti verzi. Ea însă şi-a pierdut contactul cu realitatea, cu lumea brutală din care simte că trebuie să fugă. Întoarcerea ei în lumea reală oferă speranţă tuturor celor care au încercat să refuze viaţa, evadând în fantezie şi vis.
Nici o grădină de trandafiri nu îi este oferită lui Deborah, nici o lume aidoma celei strălucite pe care şi-a plăsmuit-o pentru sine. Cu toate acestea ea luptă pentru a-şi croi drum înapoi spre realitate, cu ajutorul onestei şi clarvăzătoarei doctoriţe, spre o lume care este deseori aspră şi sfidătoare.
Nu ţi-am promis niciodată o grădină de trandafiri promite deopotrivă o provocare pentru cititorul care poate să scruteze suferinţa bolii mintale şi să o recunoască drept ceea ce este, fără teamă sau aversiune. Este un roman inteligent şi mişcător despre cei unu din zece oameni care trebuie să lupte pentru a păstra contactul cu realitatea. Dar el oferă totodată speranţă victimelor bolii mintale, şi face o pledoarie impresionantă pentru înţelegere şi compasiune faţă de cel care suferă.

Autor: Hannah Green
Traducător: Nicolae Baltă
Data apariției: 2006
Editura: Trei
Titlu original: I Never Promised You A Rose Garden
Pagini: 376
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
beletristică, fantezie, boli psihice, traume
  • Hannah Green - Autor
    Numele adevărat al scriitoarei este Joanne Greenberg. S-a născut în Brooklyn, New York, în 1932, a absolvit Universitatea din Washington, D.C., cu o diplomă în antropologie şi literatură engleză, şi a urmat cursurile Universităţii din Londra şi ale Universităţii din Denver, Colorado. A mai scris şi: In This Sign(1970), Rites of Passage (nuvele) (1972), Founder’s Praise (1976), A Season of...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus