TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 8,11 lei
-15%9,54 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 02.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Moartea lentă a Lucianei B.

Guillermo Martinez
Stoc furnizor
PREȚ: 8,11 lei
-15%9,54 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 02.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Romanul Moartea lenta a Lucianei B., publicat in Spania in 2007, tradus deja in peste 20 de tari, a fost votat de catre criticii spanioli in randul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-284-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Romanul Moartea lenta a Lucianei B., publicat in Spania in 2007, tradus deja in peste 20 de tari, a fost votat de catre criticii spanioli in randul celor mai bune zece carti ale anului.

In clipa in care telefonul suna, iar la capatul celalalt al firului se aude vocea Lucianei, in mintea naratorului se declanseaza o avalansa de amintiri. Se pare ca acesti ultimi ani din viata femeii, pe vremuri o tanara foarte frumoasa, nu au fost decat un lung sir de tragedii in urma carora aproape toti membrii familiei sale au pierit. Prada disperarii, cu mintile ratacite, ea cere ajutorul romancierului pentru care lucrase in trecut vreme de cateva saptamani. Este oare posibil ca un artist sa dea forma prin scriitura sa nu doar unui roman, ci si realitatii care il inconjoara? E cu putinta ca romanul sau sa prinda viata in afara paginilor inerte ale manuscrisului? Cum se poate transforma o simpla dorinta intr-un geniu al raului si cat de departe poate ajunge setea de razbunare a omului care a pierdut tot?

Autor: Guillermo Martinez
Traducător: Irina Dogaru
Data apariției: 2008
Titlu original: La muerte lenta de Luciana B.
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură argentiniană, destin, durere, artă, răzbunare, geniu malefic
 • Irina Dogaru
  Traducător
  Guillermo Martinez Guillermo Martinez - Autor
  Guillermo Martinez s-a nascut in Bahia Blanca, Argentina, in 1962. Debuteaza la varsta de nouasprezece ani cu volumul de povestiri La jungla sin bestias, recompensat cu Premio Nacional Roberto Arlt. In 1984 se muta la Buenos Aires, unde isi sustine doctoratul in logica...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Guillermo Martinez
  Autor
  Irina Dogaru - Traducător
  Irina Dogaru (n. 1973, Bucuresti) a urmat cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia Spaniola-Engleza, Universitatea Bucuresti. In prezent, este asistent universitar la Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti. Semneaza numeroase traduceri (Miguel de Unamuno, Borges, Mario Vargas Llosa, Mario Benedetti, Luis Sepulveda).
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

El Pais
"Dramatismul, ambiguitatea, dorinta de dreptate si razbunare sunt elementele cu care jongleaza Guillermo Martínez pentru a construi Moartea lenta a Lucianei B." 
The Independent
"Acest roman este o meditatie asupra hazardului, a razbunarii, a puterii literaturii, a intamplarii si a cauzalitatii, dar si a incredibilei forte a sentimentelor umane, fie ca vorbim despre dragoste sau ura. La fel de inteligent si de erudit ca Borges, Martinez scrie un roman care se dovedeste a fi in egala masura un thriller captivant, intr-un stil irezistibil de convingator si limpede." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus