TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fata de hârtie

Guillaume Musso
Tom Boyd este un scriitor celebru, aflat în pană de inspiraţie. Billie este o tânără frumoasa şi rebelă, cu un simţ al umorului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-393-5
EAN-16: 978973724393
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Fata de hârtie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tom Boyd este un scriitor celebru, aflat în pană de inspiraţie. Billie este o tânără frumoasa şi rebelă, cu un simţ al umorului neobişnuit. Dar mai e un amănunt: Billie este chiar eroina romanelor lui Tom. Într-o noapte, când el se afla pe buza prăpastiei, ea prinde viaţă. Şi îi aduce o veste tulburătoare: dacă el nu mai scrie, ea va muri. Astfel începe o călătorie halucinantă, în care Tom trebuie să-şi recapete inspiraţia, ca să poată salva viaţa femeii de care tocmai se îndrăgosteşte. Explozivă şi plină de umor, cu accente de comedie romantică şi thriller, Fata de hartie sfidează orice scenariu previzibil.

Tom şi Billie vin din lumi diferite, dar care se hrănesc una din alta. Cine va învinge în acest joc dur al seducţiei: realitatea sau ficţiunea? 

Data apariției: noiembrie 2010
Editura: Allfa
Titlu original: The Girl on Paper
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ficţiune, beletristică, aventuri, dragoste
  • Guillaume Musso Guillaume Musso - Autor
    Guillaume Musso (născut în 1974) este unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani. Se prezintă simplu: „Guillaume Musso, născut la Antibes, romancier”. Încă de la vârsta de zece ani a fost sigur că va scrie romane....
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Le Parisien
"Un roman ca un spectacol de magie. O pendulare delicată ca zborul unei păsări între real şi imaginar. Când ne aşteptam mai puţin, scriitorul ne strigă din oglindă, ca să ne amintească un lucru esenţial: viaţa este un roman.”  
Le Figaro Littéraire
"Cel mai bun roman al lui Guillaume Musso de până acum. O intrigă perfectă şi un final uluitor!” 
Guillaume Musso
"Dintre toate personajele pe care le-am creat, Billie este preferata mea. Îi simt atât de tare lipsa, după ce am terminat de scris romanul, încât s-ar putea spune că sunt îndrăgostit!”    

Opinia cititorilor