TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Semnul lui Attila

Guido Cervo
Colecții/Serii: Thriller
Semnul lui Attila este un roman istoric impresionant despre confruntarea dintre civilizatie si barbarie si despre declinul unui imperiu. Semnul lui...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0774-7
EAN-16: 978973460774
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Semnul lui Attila este un roman istoric impresionant despre confruntarea dintre civilizatie si barbarie si despre declinul unui imperiu.

Semnul lui Attila este un impresionant thriller istoric, a carui actiune se petrece in perioada cind declinul Imperiului Roman de Apus devenise o realitate imposibil de evitat. 451 d.Hr: dupa un lung si singeros razboi in Galia, armata romana, alaturi de aliatii sai, vizigotii, se afla in fata celei mai mari amenintari ce a planat vreodata asupra Cetatii celor sapte coline. Sute de mii de soldati se infrunta pe Campi Catalaunici, intr-o batalie ce va marca pe vecie istoria Europei. Doua armate imense, doi mari conducatori capabili de a-si insufleti soldatii si de a-i face sa-si dea viata fara nici o ezitare, doi barbati pe care ii uneste acelasi simt al onoarei, dar ii despart razboiul si frumosul chip al unei femei temerare si misterioase. Un roman istoric ce reda cu un uimitor realism atmo­sfera acelei epoci apocaliptice care a marcat inceputul declinului pentru odinioara maretul Imperiu Roman.

Autor: Guido Cervo
Traducător: Vasile Mitu
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Il segno di Attila
Pagini: 576
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură italiană, ficţiune istorică, Imperiul Roman, Atilla, Campi Catalaunici, vizigoti, bătălie, dragoste, război, declin

Opinii Editoriale

20 aprilie 2008, Jurnalul naţional - Cristiana Stamatescu
"Semnul lui Attila este un roman istoric impresionant despre confruntarea dintre civilizatie si barbarie si despre declinul unui imperiu. Volumul este un impresionant thriller istoric, a carui actiune se petrece in perioada cind declinul Imperiului Roman de Apus devenise o realitate imposibil de evitat."
Enzo de Canio
"Semnul lui Attila este cel mai recent roman istoric al lui Guido Cervo, caruia trebuie sa-i recunoastem capacitatea de a captiva cititorul printr-un dozaj potrivit al elementelor necesare unui maestru al acestui gen: aventura, misterul, intriga, tradarea si razbunarea, inevitabilul element pasional, visul ce reveleaza profunzimea si nevoile nepotolite ale sufletului...” 

Opinia cititorilor