TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mîine

Graham Swift
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
Miine este o lunga destainuire adresata de o mama copiilor ei, atit de dureroasa si de socanta incit s-ar putea ca acestia sa se dove­deasca...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0873-7
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Miine este o lunga destainuire adresata de o mama copiilor ei, atit de dureroasa si de socanta incit s-ar putea ca acestia sa se dove­deasca incapabili s-o asculte. In adincul noptii, in linistea casei adormite, Paula Hook isi rememo­reaza intreaga existenta, anticipind revelatia care va schimba pentru totdeauna viata membrilor familiei. Asa cum a dovedit cu Lumina zilei, Graham Swift este maestru in dozarea actiunii, in construirea cu migala a unui mister ce se dezvaluie lent si tensionat, prin filtrul unei constiinte care cauta raspunsuri la un nivel existential profund, dincolo de suprafata vizibila a evenimentelor propriu-zise.

Autor: Graham Swift
Traducător: Cristiana Vişan
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Tomorrow
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, destăinuire, maternitate, familie, mister, tensiune, nivel existenţial
  • Graham Swift Graham Swift - Autor
    Graham Swift s‑a nascut in 1949 la Londra si a studiat la Dulwich College si Queen’s College (Cambridge), iar apoi la Universitatea din York. Este unul dintre cei mai apreciati romancieri contemporani din Marea Britanie. In anul 1983 a fost inclus de Book...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

6 martie 2011, Echinox - Narcisa Braşoveanu
"In cele din urma, The Light of Day (2003) si Tomorrow (2007) constituie creatii similare din punct de vedere al perspectivelor narative singulare. Daca in cazul primului roman, George povesteste, de-a lungul unei zile, ultimii doi ani din viata sa si a lui Sarah (prin intermediul analepselor externe), romanul din 2007 se axeaza pe conturarea identitatii narative a Paulei, identitate ce reiese in jocul complex al perspectivelor multiple (din punct de vedere generic) centrate in jurul a numeroase experiente factuale si emotionale."
3-9 aprilie 2008, Dilema veche - Claudiu Constantinescu
"Citita asa – ca un roman de dragoste, de veche si implicita dragoste –, cartea isi muta misterele in cu totul alta parte, acolo unde om trai si om vedea daca vom putea sa ajungem si altfel decit cu mintea. Taina legata de cei doi copii va fi dezvaluita si explicata amanuntit, lasind insa in suspensie misterul luminos al unei povesti de iubire in care partenerii imbatrinesc pe indelete, cu o nesfirsita bucurie a vietii."
New York Review of Books
"Swift este, cu siguranta, unul dintre cei mai buni romancieri contemporani ai Angliei.” 
Independent on Sunday
"Swift este un scriitor de o mare subtilitate, cunoscut pentru modul inspirat in care descrie detaliile vietii obisnuite si obtinind efecte stilistice extrem de reusite din consemnarea gindurilor marunte, dar socante ale personajelor. Subiectul romanului Miine consta intr-un secret – aproape tot ce se spune are ca scop dezvaluirea acestuia. In acelasi timp, insa, protagonista este obligata sa-si dezvolte povestea – spre beneficiul cititorului si pentru a transforma scheletul intrigii intr-o naratiune substantiala – intr-un mod care ar deveni monstruos daca intr-adevar ar impartasi-o unor copii.” 

Opinia cititorilor