TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tersias RA-GPT-TERSIA-08-P-001
Tersias
Vezi
galerie

Tersias

de Graham Peter Taylor

Id: #210698

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este sfârşitul secolului al XVIII-lea şi toată Londra este terorizată de ploaia de meteoriţi provocată de o cometă care s-a prăbuşit pe partea întunecată a lunii. Hampstead este devastat de incendii, catedrala St Paul a fost avariată de un bolovan uriaş căzut din cer şi oraşul este aproape părăsit. În afară de beţivi, disperaţi ai soartei şi temerari, toată lumea s-a retras în provincie cu gândul să se pună la adăpost. Treptat, însă, viaţa din Londra renaşte. Locuitorii încep să se întoarcă în oraşul răvăşit.

Jonah Ketch un tânăr de 15 ani, tâlhar de meserie, aţine pe drumul spre Londra calea trăsurii bogatului lord Malpas, unul dintre cei mai periculoşi oameni din ţară. Reuşeşte să îi fure acestuia un pumnal şi o cutie misterioasă din alabastru fără să ştie că acestea sunt obiecte care conferă purtătorului o mare putere. Furios, lordul Malpas va încerca să îşi recupereze prin orice mijloace comorile pierdute.

Între timp, într-un grajd de lângă Cheapside, Tersias, băiatul orfan şade chircit într-o cuşcă aurită. El este vizitat de creaturi demonice, printre ele Wretchkinul, care îi şoptesc cum va fi viitorul. Magnus Malachi, un magician scăpătat încearcă să scoată bani de pe urma profeţiilor lui Tersias,dar băiatul este dorit şi de alţi oameni puternici ai Londrei

extinde
 

Detalii produs

Autor: Graham Peter Taylor

Traducător: Adriana Rădulescu

Data apariției: septembrie 2008

ISBN: 9789731036489

Copertă: Paperback

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: aventură, magie, pericol