TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

La drum cu mătuşă-mea

Graham Greene
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
O poveste captivanta in care isi dau intilnire hipioti, criminali de razboi, agenti CIA si, mai ales, o matusa nonconformista.   
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-681-390-8
EAN-16: 973681390
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

O poveste captivanta in care isi dau intilnire hipioti, criminali de razboi, agenti CIA si, mai ales, o matusa nonconformista. 
 

Autor: Graham Greene
Traducător: Petre Solomon
Data apariției: 2003
Editura: Polirom
Titlu original: Travels with My Aunt
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, hipioţi, criminali de război, CIA, intrigă, suspans, umor
 • Petre Solomon
  Traducător
  Graham Greene Graham Greene - Autor
  Graham Greene (1904-1991) a studiat la Balliol College, Oxford. Dupa absolvire a fost, timp de patru ani, redactor la prestigiosul ziar The Times din Londra. Primul sau roman, Omul dinauntru, apare in 1929, dar, desi cartea este bine primita, succesul si prestigiul vin...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Graham Greene
  Autor
  Petre Solomon - Traducător
  Petre Solomon (1923–1991), poet şi traducător, a fost exclus din învăţământul oficial din cauza legilor rasiale. Autor al unor volume de poezie – Lumina zilei (1954), Drum spre oameni (1956), Relief (1965), Umbra necesară (1971), Timpul neprobabil (1985) etc. –, traducător al unor autori importanţi – Milton, Shakespeare, Byron, Hugo, Baudelaire, Rimbaud, Balzac,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

9 septembrie 2005, Dilema Veche - Iaromira Popovici
"Farmecul romanului vine tocmai din contrastul intre calmul britanic atit al eroului, cit si al povestirii si intorsatura neasteptata, chiar palpitanta, pe care o ia actiunea. Finalul incredibil al romanului da sperante cititorilor sufocati de o existenta banala, aidoma lui Henry Pulling cel de la inceput."
6 aprilie 2004, Observator cultural - Cătălin Sturza
"Marca Graham Greene ofera garantii pentru o portie «extra-large» de amuzament, servita calda cu o poveste bine articulata, maiestrit minuita si rafinat rotunjita la colturi - coloana vetrebrala a unei carti excelent scrise."
Graham Greene
"La drum cu matusa-mea e singura carte pe care am scris-o doar pentru a ma amuza.” 
Alec Guinness
"Graham Greene a fost un scriitor stralucitor care a vorbit unei intregi generatii asemenea unui profet inzestrat cu o modestie incredibila.” 
The Times
"Graham Greene, cel mai ingenios, mai inventiv si mai captivant dintre toti romancierii nostri, schiteaza ca nimeni altul portrete emotionante ale oamenilor obisnuiti.” 
William Golding
"Graham Greene a fost unic in genul sau. El va fi citit si apreciat drept cronicarul cel mai de seama al constiintei si nelinistilor fiintei umane din secolul XX.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus