TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cină cu Anna Karenina

Gloria Goldreich
Colecții/Serii: Pentru tine
Şase femei se reunesc într-un grup de lectură, împărtaşind aceeaşi pasiune pentru literatură. Deşi nu sunt prietene, fiecare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789735400514
Dimensiuni: 14,5x21,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Cină cu Anna Karenina

MAI MULTE DESPRE CARTE

Şase femei se reunesc într-un grup de lectură, împărtaşind aceeaşi pasiune pentru literatură. Deşi nu sunt prietene, fiecare nutreşte o profundă înţelegere pentru celelalte. Sau cel puţin aşa cred ele. Într-una dintre nopţile în care s-au adunat pentru a discuta despre carţi, află cu uimire ca tânara cea mai invidiată din grup divorţează de soţul ei cel perfect pentru un motiv pe care nu vrea sub nici o forma sa-l divulge celorlalte. Faptul ca o casnicie ce parea idilică s-a dovedit atât de vulnerabilă le uluieşte, împingându-le sa speculeze asupra cauzelor şi asupra motivului care ar constitui tradarea absolută în propria relaţie. De-a lungul unui an, în timpul unor discuţii despre romanele lor preferate, ele dezvăluie povara, amărăciunea şi adevărul dureros pe care le-au ţinut ascunse, şi, facând asta, încearcă sa găsească curajul de a deschide un nou capitol în viaţa lor.

Autor: Gloria Goldreich
Traducător: Ana Niculescu
Data apariției: februarie 2010
Editura: RAO
Titlu original: Dinner with Anna Karenina
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman, beletristică, prietenie, relaţii, curaj, feminitate

Opinii Editoriale

O alegere riscantă - Alina Purcaru, bookaholic.ro
"Printre puținele lucruri frumoase din carte se numără faptul că în discuţiile despre cărţi, cele şase femei vorbesc şi despre lucruri din biografiile scriitorilor, despre lumea în care au trăit şi, la fel de important, despre prezentul lor."

Opinia cititorilor