TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fata dispărută TR-GIF-FATA0D-13-P-001
Vezi
galerie

Fata dispărută

de Gillian Flynn

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #212517

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cine eşti?

Cum am ajuns aici?

Sunt întrebări care îl frământă pe Nick în ziua când sărbătoreşte cinci ani de căsnicie. Şi tocmai acum, soţia sa dispare pe neaşteptate. Primul suspect este Nick. Deşi îşi susţine nevinovăţia, dovezile împotriva lui nu încetează să apară. Sub presiunea mass-mediei, face paradă de cinism şi de minciuni. Iar jurnalul lui Amy, descoperit de poliţie, dezvăluie că mariajul lor era departe de a fi perfect. 

Este Nick un ucigaş?

Adevărul îţi dă fiori: este mai întunecat decât ţi-ai fi imaginat. Vocile personajelor sună atât de autentic, încât cititorul devine un observator direct al mariajului disfuncţional.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gillian Flynn

Traducător: Bogdan Perdivară

Data apariției: 2013

Titlu original: Gone Girl

ISBN: 978-973-707-489-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 616

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Trei

Teme: adevăr, anchetă, căsătorie

 

Opinii editoriale

"Gillian Flynn trasează cu subtilitate portretul unei femei care încearcă să mulţumească un soţ imposibil, dar anumite indicii sugerează că nu totul este aşa cum pare. O versiune a faptelor ascunde o alta într-un roman care manipulează în mod inteligent cititorul." 

Sunday Times

"La început, am fi tentaţi să credem că este un thriller psihologic convenţional. Dar în romanul lui Gillian Flynn, nimic nu este ceea ce pare a fi. Flynn creează o intrigă spectaculoasă, observând cu subtilitate efectele crizei asupra vieţii de cuplu."

The Times

"Fata dispărută are o structură ingenioasă: atât Amy, cât şi Nick îşi compun propria versiune, însă adevărul se află undeva la mijloc. În timp ce Nick îşi povesteşte viaţa din momentul dispariţiei lui Amy, ea descrie relaţia lor încă de la început, alcătuind portretul unui cuplu a cărui armonie perfectă pare atât de imposibilă, încât aproape imediat simţim că e putred ceva pe dinăuntru."

The Guardian
Bogdan Perdivară
Bogdan Perdivară
Traducător

Bogdan Perdivară s-a născut în Botoşani. A terminat un liceu pedagogic şi Facult...

vezi autor