TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Urzeala tronurilor (2 Vol.)

George R.R. Martin
Publicată în 1996, Urzeala tronurilor este primul volum din cele şapte planificate ale seriei fantasy Cântec de gheaţă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-14-3062-1
EAN-16: 9789731430621
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback

Urzeala tronurilor (vol. 1-2)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Publicată în 1996, Urzeala tronurilor este primul volum din cele şapte planificate ale seriei fantasy Cântec de gheaţă şi foc.

Într-un ţinut în care verile pot dura ani în şir şi iernile o viaţă, primejdia se arată la orizont. Vine iarna şi pe plaiurile îngheţate de la nord de Winterfell forţe întunecate şi stranii îşi adună puterile în spatele Zidului ce protejează întregul regat Westeros. În mijlocul conflictului se află familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri şi neîndurători ca pământul pe care îl stăpânesc.

Un tărâm al extremelor, de la fortăreţele de piatră ale iernii la castelele belşugului şi ale verii, în care lorzi şi prinţese, soldaţi şi vrăjitori, asasini şi bastarzi iubesc, se luptă şi uneltesc pentru a supravieţui. Între intrigi şi comploturi, tragedie şi trădare, victorie şi teroare, soarta familiei Stark, a aliaţilor ei şi a inamicilor atârnă de un fir de păr, în timp ce toţi încearcă să câştige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor.

Autor: George R.R. Martin
Traducător: Silviu Genescu
Data apariției: 2007
Editura: Nemira
Titlu original: A Game of Thrones
Pagini: 1216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fantasy, luptă, aventuri, dragoni, dinastii rivale, cavaleri, Stark, Zidul, Westeros, ecranizare, HBO, martin, urzeala tronurilor

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus