logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Urzeala tronurilor. Cântec de gheaţă şi foc (Vol. I)

George R.R. Martin
Publicată în 1996, Urzeala tronurilor este primul volum din cele şapte planificate ale seriei fantasy Cântec de gheaţă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-211-1
EAN-16: 9786065792111
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Publicată în 1996, Urzeala tronurilor este primul volum din cele şapte planificate ale seriei fantasy Cântec de gheaţă şi foc.

Într-un ţinut în care verile pot dura ani în şir şi iernile o viaţă, primejdia se arată la orizont. Vine iarna şi pe plaiurile îngheţate de la nord de Winterfell forţe întunecate şi stranii îşi adună puterile în spatele Zidului ce protejează întregul regat Westeros. În mijlocul conflictului se află familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri şi neîndurători ca pământul pe care îl stăpânesc.

Un tărâm al extremelor, de la fortăreţele de piatră ale iernii la castelele belşugului şi ale verii, în care lorzi şi prinţese, soldaţi şi vrăjitori, asasini şi bastarzi iubesc, se luptă şi uneltesc pentru a supravieţui. Între intrigi şi comploturi, tragedie şi trădare, victorie şi teroare, soarta familiei Stark, a aliaţilor ei şi a inamicilor atârnă de un fir de păr, în timp ce toţi încearcă să câştige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor.

Autor: George R.R. Martin
Traducător: Silviu Genescu
Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Nemira
Titlu original: A Game of Thrones
Pagini: 944
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fantasy, luptă, aventuri, dragoni, dinastii rivale, cavaleri, Stark, Zidul, Westeros, ecranizare, HBO, martin, urzeala tronurilor

Opinii Editoriale

Library Journal
"Intrigi şi comploturi, tragedii şi trădări, victorii şi teroare în vremurile unor prevestiri sumbre. Soarta personajelor principale, a aliaţilor şi a duşmanilor lor se află într-un echilibru precar, pentru că fiecare doreşte să câştige în jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeala tronurilor."

Multimedia

Vezi video

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus