TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Enzo sau arta de a pilota pe ploaie

Garth Stein
Colecții/Serii: Love&Life Leda
O poveste emoţionantă, dar şi amuzantă, despre familie, dragoste, loialitate şi speranţă, despre minunile şi absurdităţile vieţii umane,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-102-192-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Enzo sau arta de a pilota pe ploaie

MAI MULTE DESPRE CARTE

O poveste emoţionantă, dar şi amuzantă, despre familie, dragoste, loialitate şi speranţă, despre minunile şi absurdităţile vieţii umane, percepută prin ochii – şi nasul – unui caine.
 
Enzo este diferit de alţi câini: un filosof cu un suflet aproape uman, a învăţat o mulţime de lucruri stând toată ziua în faţa televizorului sau ascultând cu atenţie cuvintele stăpânului său, Denny Swift, pilot de curse în devenire. A înţeles că viaţa, la fel ca şi cursele de masini, nu înseamnă numai viteză. Folosind tehnicile necesare pe pista de curse, poţi pilota cu succes printre toate problemele existenţei. Şi, pentru că a învăţat cum poţi să devii o persoană plină de compasiune şi de succes, Enzo asteaptă cu nerăbdare următoarea viaţă, când este convins că se va întoarce pe pământ ca om.
Autor: Garth Stein
Traducător: Doina Doru
Data apariției: 2009
Editura: Leda
Titlu original: The Art of Racing in the Rain
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, roman, viață, reîncarnare, câine
  • Garth Stein Garth Stein - Autor
    Garth Stein a studiat arta cinematografică la Columbia University School of the Arts şi a lucrat ca producator şi regizor de filme documentare cu care a câştigat numeroase premii. Enzo sau arta de a pilota pe ploaie este cea de-a treia carte a lui Stein,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Portland Oregonian
„O carte care merită pusă alaturi de Pescăruşul Jonathan Livingston a lui Richard Bach, de Alchimistul lui Paulo Coelho şi de Viaţa lui Pi a lui Yann Martel.” 

Opinia cititorilor