TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alif nevăzutul YA-GWW-ALIF0N-15-N-001
Vezi
galerie

Alif nevăzutul

de G. Willow Wilson

Titlu apărut în colecția Lectura 16 ani+ la Young Art

Id: #241495

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Câștigător World Fantasy Award 2013

Aventură, mister și love story într-un page-turner garantat

 

Într-un stat totalitar din Orientul mijlociu, un tânăr hacker face tot posibilul să-și protejeze clienții - disidenți, islamiști, proscriși și alte grupări supravegheate de Securitate - de Mâna Statului. Își spune Alif și e îndrăgostit de o femeie din rândul aristocrației, care îl părăsește pentru un prinț bogat, ales de familie.

 

Din acest punct, viața lui Alif ia o turnură cu totul neașteptată. Ființe supranaturale desprinse din negura timpurilor, o carte magică ce ascunde sensuri pe care oamenii nu le pot pătrunde, dușmani de temut de care Alif trebuie să se ascundă și de care trebuie să-și apere prietenii, toate acestea dau peste cap lumea până atunci banală a tânărului erou, aruncându-l într-o nebuloasă din care cu greu găsește calea de ieșire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: G. Willow Wilson

Traducător: Andra Matzal, Cosmin Postolache

Data apariției: octombrie 2015

Titlu original: Alif the Unseen

ISBN: 9786069384985

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 414

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Young Art

Teme: aventură, magie

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Nu mă declar un mare fan al YA-urilor, adică a literaturii pentru adolescenți. Citesc de curiozitate și, în general, YA-uri cu tentă SF sau Fantasy, scrise de autori pe care îi urmăresc. Alif Nevăzutu......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Alif este un hacker care-și vede de treabă într-un stat totalitar din Orientul Mijlociu. Este îndrăgostit de Intisar care este mult mai bogată decât el și este o aristocrată care-l lasă baltă după ce......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

O poveste plină de imaginație... Wilson țese cu măiestrie o poveste captivantă în care îmbină lumea tehnologizată a prezentului cu folclorul și religia Orientului Mijlociu. Pentru cititorii amatori de aventură și aflați în căutarea unei povești originale acest excelent roman sparge tiparele genului cu aceeași ușurință cu care personajele sar dintr-o realitate în alta.

Library Journal
G. Willow Wilson
G. Willow Wilson
Autor

G. Willow Wilson s‑a născut în 31 august, 1982. Scriitoarea americancă şi-a înce...

vezi autor