TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Justiţie

Friedrich Durrenmatt
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Romanul Justitie a fost ecranizat in 1993, avandu-l in distributie pe Maximilian Schell. Pelicula a primit o nominalizare la premiile Golden Globe...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-131-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Justiţie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Romanul Justitie a fost ecranizat in 1993, avandu-l in distributie pe Maximilian Schell. Pelicula a primit o nominalizare la premiile Golden Globe pentru cel mai bun film strain.

Miezul zilei in Zurich. Isaak Kohler, un deputat milionar, intra intr-unul dintre cele mai aglomerate restaurante din oras si, aparent fara nici un motiv, il impusca pe profesorul Winter. Desi e condamnat la douazeci de ani de inchisoare, Kohler face recurs cu ajutorul excentricului si naivului avocat Spat, pornind de la premisa existentei unui alt asasin, si reuseste sa-si dovedeasca nevinovatia. Spat intra insa in vartejul incertitudinilor, intr-o lume in care adevarul nu e altceva decat cea mai credibila dintre minciuni.

Autor: Friedrich Durrenmatt
Traducător: Romeo Nădăşan
Data apariției: 2007
Titlu original: Justiz
Pagini: 212
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
Zürich, crimă, proces, condamnare, remușcări, îndoieli, adevăr, minciună, literatură germană
  • Friedrich Durrenmatt Friedrich Durrenmatt - Autor
    Dramaturg si prozator elvetian de talie europeana (1921-–1990). A facut studii de filozofie, literatura si teologie, dar si-a incercat talentul mai intai ca grafician, tematica desenelor sale expresive prefigurand-o pe aceea a scrierilor de mai tarziu. Preocupat de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Library Journal
"O satira incisiva la adresa justitiei oarbe si o poveste tulburatoare despre vina, violenta si remuscare, scrisa cu precizie kafkiana." 
Time
"Un roman cu o intriga politista neconventionala, in care suspansul psihologic e potentat de intrebari care nu-si gasesc raspunsul." 
Friedrich Durrenmatt
"Ca sa nu fim zdrobiti de absurd trebuie sa avem intelepciunea de a-i face loc in viata noastra." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus