TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Confesiuni nocturne

Freya North
Colecții/Serii: Romance
Protagonista acestuia, Petra Flint, este o tinara creatoare de bijuterii cu o viata nocturna extrem de aventuroasa: stie intotuna unde pune capul pe...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1129-4
EAN-16: 978973461129
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Protagonista acestuia, Petra Flint, este o tinara creatoare de bijuterii cu o viata nocturna extrem de aventuroasa: stie intotuna unde pune capul pe perna, dar niciodata unde se va trezi. Prietenii, colegii, ba uneori chiar si politia o recupereaza, imbracata sumar, din parcuri, de pe scari de incendiu, de pe podeaua din bucatarie sau din baia unde construieste turnuri din suluri de hirtie igienica si nu rareori trebuie sa-i ingrijeasca ranile, juliturile si vinataile. Asta pentru ca Petra obisnuieste sa umble in somn, bintuita de cosmarul propriei copilarii lipsite de dragoste. Trecutul nu este insa doar un izvor de probleme, ci si tarimul fermecat unde a cunoscut prima iubire. Dar Arlo cel din urma cu saptesprezece ani, adolescentul rebel care cinta doar pentru ea in fata unei sali pline de spectatori, si profesorul Savidge, care sufera de insomnie si se izoleaza de lume in dosul zidurilor impunatoare ale unei scoli particulare, sa fie oare una si aceeasi persoana? Si, daca da, aceasta reintilnire le ofera intr-adevar o a doua sansa?

Poreclita de presa „o Spice Girl a literaturii” datorita succesului sau la public, Freya North a obtinut in 2008 Romantic Novel of the Year Award pentru Confesiuni nocturne.

Autor: Freya North
Traducător: Mihaela Doagă
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Pillow Talk
Pagini: 528
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, romance, creatoare de bijuterii, viaţă de noapte, somnambulism, dragoste
  • Freya North - Autor
    Freya North (n. 1967), una dintre cele mai indragite si mai de succes autoare britanice de Romance ale momentului, a renuntat in 1991 la o bursa doctorala pentru a-si scrie primul roman, Sally. Patru ani mai tirziu, cinci edituri se luptau sa-i publice cartea, iar urmatorul roman, Chloe (1997), a patruns instantaneu pe lista bestsellerurilor din Sunday Times. De aceeasi popularitate se vor bucura Polly (1998), Cat (1999), Fen (2001), Pip (2002), Regulile dragostei...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Eve
"O drama emotionanta care va figura, cu siguranta, in toate listele de bestselleruri.” 
Glamour
"O carte de care nu te poti desprinde, caci materia ei este substanta vietii insesi: dragostea, fidelitatea si, mai presus de orice, prietenia.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus